Espressokander - Induktion

Produkter
There are 42 products.

42 produkter i alt

Espressokander til induktion

Espressokanderne på denne side passer alle til induktions komfur. Husk dog altid, at tjekke hvilken diameter der passer til netop dit induktions komfur, da der kan være stor forskel. Derfor kan vi desværre ikke garantere, at vores kander passer til netop dit komfur. Når du klikker på kanderne, kan du inde på produktet se espressokandens diameter under beskrivelsen.

Espressokanden blev opfundet og patenteret i 1933 i Italien af Alfonso Bialetti, og selvsamme kande produceres stadig i dag af italienske Bialetti under navnet Moka Express. Designet på den traditionelle kande er ikonisk og udstilles på bl.a. Museum of Modern Art.

Espressokanden er espressobrygningens moder og bruges stadig i især Europa og Latin America.

Brygningen foregår ved, at kogekammeret i bunden fyldes med vand, filteret sættes på og den malede kaffe tilføjes. Kandens top skrues nu på basen, hvorefter kanden sættes på varmekilden. Vandet opvarmes til kogepunktet, så der opstår damp i kogekammeret. Dampen når til sidst et højt nok tryk, så det kogende vand tvinges op i det øverste kammer, hvor kaffen opsamles.

Kaffen fra espressokanden varierer afhængigt af bønnetype, ristning, malingsgrad osv, men du får en utrolig autentisk kaffeoplevelse med denne type brygning.

Vi har desuden lavet et blogindlæg, hvor du får den fulde guide i, hvordan man brygger kaffe på en espressokande.