Gooseneck

Med en gooseneck kedel får du mest mulig kontrol, når du hælder det varme vand hen over dine friskkværnede kaffebønner. Hældetuden gør det nemmere for dig at styre mængden af vand, og du kan lettere fordele vandet i cirkulære bevægelser hen over kaffen. Derved vil alt det malene kaffe komme i kontakt med vandet, og du vil opnå en meget bedre smag i din kaffe. Se alle gooseneck el- og kedler her.

Produkter
There are 25 products.

25 produkter i alt

Gooseneck kedler er perfekte til filterbryg

Grunden til at Gooseneck kedler er blevet så populære og elsket af mange kaffeentusiaster, er fordi kedlens hældetud er formet som en gåse-hals, hvilket giver dig mest mulig kontrol, når du hælder det varme vand hen over dine friskkværnede kaffebønner. Hældetuden gør det nemmere for dig at styre mængden af vand, og du kan lettere fordele vandet i cirkulære bevægelser hen over kaffen. Derved vil alt det malene kaffe komme i kontakt med vandet, og du vil opnå en meget bedre smag i din kaffe!

Fantastiske gooseneck kedler fra Fellow

Fellow har udviklet nogle af mest stilfulde og eksklusive kedler og elkedler på markedet. På grund af deres gooseneck hældetud er de perfekte til pour over bryggemetoden, da du opnår fuld kontrol, når du hælder fra kedlen. Elkedlerne er fremstillet med et indbygget stopur, som giver dig mulighed for at måle bryggetiden på din yndlingskaffe samt en nøjagtig temperaturregulering så du kan brygge flere forskellige former for kaffe og te. Du kan indstille temperaturen mellem 40-100 grader.

Stagg EKG kedlen er fremstillet i et minimalistisk og stilrent design, hvor du får en elkedel med en kapacitet på 900 ml. Elkedlen har ligeledes et smart LCD skærmdisplay, en hold-knap hvor kedlen holder temperaturen i op til 60 minutter samt auto-sluk, hvor kedlen slukker automatisk efter 15 minutter i stand-by mode.

Fellows produkter er elsket blandt mange kaffeelskere. Vi tilbyder en lang række produkter fra Fellow, såsom kaffebeholdere, kedler, elkedler, kopper og kaffekværne.

Smukke gooseneck kedler fra Brewista

Hvis du nyder at bruge tid på at brygge din kaffe, så vil vi klart anbefale dig at tjekke de fede elkedler ud fra Brewista. Brewista Artisan elkedler er elektriske kedler, som kombinerer funktionalitet og ekstraordinært design. Du får her en kedel i høj kvalitet, som du kan bruge i mange år. 

Artisan kedlerne er udført med en gooseneck tud, som giver dig en større kontrol, når du hælder fra den. Den digitale base til kedlen giver dig mulighed for at kontrollere vandtemperaturen fra 60-100 grader samt den er udstyret med en "hold varm" knap, hvor kedlen holder på temperaturen i op til 60 minutter. Kedlen slukker efterfølgende af sikkerhedsmæssige årsager. Slutteligt er kedlerne udstyret med et smart touchdisplay, som gør dem nem at arbejde med.