Kaffesirup

Her finder du skønne kaffesirupper, som du kan komme i din kaffe for at give den ekstra smag og sødme. Kaffesirup er utrolig populær at bruge i ice latte, da man jo ikke opvarmer mælken og derved ikke opnår sødme fra dette element. Derfor nyder mange at tilføje lidt sødt på anden vis, f.eks. med chokolade, hasselnød eller karamel sirup.

Produkter
There are 21 products.

21 produkter i alt

Kaffesirup - tilføj smag til din kaffe!

Du behøver ikke drikke den samme kaffe hver eneste dag - du kan nemlig pifte den op med vores udvalg af velsmagende sirupper fra 1883 Routin. Lav kaffe, cappuccino og caffe latte som på din yndlings café. Kaffesirup er utrolig populær at bruge i ice latte, da man jo ikke opvarmer mælken og derved ikke opnår sødme fra dette element. Derfor nyder mange at tilføje lidt sødt på anden vis, f.eks. med chokolade, hasselnød eller karamel sirup. 

Sirup kan også bruges til mange andre formål, såsom ovenpå müsli eller ud over dine pandekager.

Sirupper fra 1883 Routin er i verdensklasse

Manden bag verdens bedste sirup hedder Philibert Routin og er franskmand. Han var en meget talentfuld herbalist, som på godt dansk betyder, en mand der laver medicin ud af planter. Philibert fandt 35 plantearter i de franske alper, som han skabte sine første produkter ud fra. Det var først i 1990’erne, at efterkommerne af Philibert skaber det, som vi kender idag som Lab 1883 Routin.

Brandet 1883 Routin er kendt verden over for deres sirup i høj kvalitet, og med mere end 130 års udvikling har de idag et produkt, der er gennemtestet og ikke mindst gennemført.

1883 Routin kaffesirup er baseret på hvid sukker i modsætning til glukose. Det betyder, at den kan varmes op i kaffe uden at smagen går tabt. Routin er derfor det perfekte valg til kaffe og andre varme drikke, hvis du ønsker lidt ekstra smag. 1883 Routin arbejder derudover ud fra et princip om kun at bruge naturlige ingredienser, og indeholder derfor ingen kunstige sødemidler, ingen konserveringsmidler og fedtstoffer. Derfor bør flaskerne ikke efterlades i varme omgivelser eller i direkte sollys. Sæt i stedet din kaffesirup i et skab, så den holder en jævn temperatur.