• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Kaffe

Kaffebønner af højeste kvalitet

Gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg af kvalitetskaffe. Leder du efter hele kaffebønner eller formalet kaffe, vi har det hele.
Vi har nøje udvalgt de bedste kaffebønner, så du kan få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi har også samlet nogle gode pakkeløsninger, sådan at du, til en god pris, kan prøve de forskellige kaffe sorter. Eksemplvis en mixpakke, hvor du har mulighed for at smage forskellige kaffebønner, fra en sød og rund Segafredo Intermezzo kaffe, til de mere intensive Le Piantagioni kaffebønner. Vi har udviklet vores egen serie af kaffebønner, der hedder Rigtig Kaffe, som vi er stolte af og er udviklet i tæt samarbejde med Arcaffe og et dansk risteri.

Kaffe smager forskelligt

Kaffe smager på mange forskellige måder, alt efter om man laver det på en kaffebrygger, i en stempelkande eller måske på en lidt mere avanceret espressomaskine. Desuden afhænger det også af hvilken type kaffebønner man bruger, formalingsgraden, gennemløbstiden osv. Naturligvis smager det anderledes, alt efter om det er brygget kaffe, instant kaffe eller espressokaffe. Alle os der drikker kaffe har mange forskellige grunde til, at vi drikker lige nøjagtig vores valgte kaffe, og hvorfor vi tilbereder lige nøjagtig på vores valgte måde, eller med vores valgte maskine.

Kaffe varianter

Kaffe kan købes i mange forskellige kvaliteter, desuden har hver kaffesort en temmelig bred vifte af forskellige varianter. Kaffekenderen vil f.eks. også hellere have friskmalede kaffebønner, uden en masse tilsætningsstoffer der synes unødvendige for en god kaffe af højeste kvalitet. Der findes god kaffe til alle kaffedrikkere, men fællesnævneren for en god kop kaffe af høj kvalitet er, at det er frisk kaffe, friskmalede kaffebønner og tilberedt under de bedste betingelser.

Kaffens oprindelse

Oprindeligt kommer kaffe fra Etiopien i Afrika, men de fleste kaffebønner dyrkes i Central- og Sydamerika. Dette skyldes at de bedste betingelser for kaffebønnen findes der. Et konstant varmt klima med høj luftfugtighed, er for eksempel det optimale forhold for Arabica kaffe, mens Robusta kaffe er en mere robust kaffe art og vokser både i Asien og Afrika.

Hele kaffebønner

Vi anbefaler altid, at man benytter friskkværnede kaffebønner, for at opnår den fulde smags, samt duftoplevelse. Smagen bibeholdes meget bedre i hele bønner end ved formalede bønner. Derfor bør man også kun kværne den mængde kaffe man skal benytte med det samme.