• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Filtrering

Pris
129 DKK 1199 DKK
Brand
Vis mere... Vis mindre
Oprindelse
Vis mere... Vis mindre
Noter
Vis mere... Vis mindre
Arabica
60 % 100 %
Kaffestyrke
Vis mere... Vis mindre
Kaffetype
Vis mere... Vis mindre
EU Økologi mærket
Vis mere... Vis mindre
Vægt
0 kg 8 kg

Tilmeld dig vores nyhedsmail!


Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe

  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Rigtig KaffeDer er 101 varer.

pr side
pr side

Rigtig Kaffes egne kaffeblends

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af kaffebønner, som er skabt i tæt sammen med Arcaffe, samt et dansk risteri. Serierne er skabt ud fra hver sit tema, men fælles for alle er, at bønnerne er nøje udvalgt og der er brugt lang tid på at smagsteste og finpudse inden lancering.

Rigtig Kaffes økologiske serie

Vores økologiske serie er den første serie i eget navn, som vi lancerede tilbage i efteråret 2015. Serien består af fem forskellige økologiske kaffeblends bestående af 100% arabica fra Papua Ny Guinea, Sumatra, Den Dominikanske Republik, Mexico, Honduras, Peru og Guatemala.

Hver kaffe er opkaldt efter steder, byer og bjerge der har en form for forbindelse til et af landene, som kaffebønnerne stammer fra. Serien fås i 500g poser (hele bønner) - vælger du mixpakken, får du mulighed for at smage alle varianter.

Rigtig Kaffes italienske serie

Vores røde italienske serie blev lanceret i 2016 og er en utroligt populær serie, der er skabt som en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og -ristning. Du vil opleve alt fra den kraftfulde smag af det sydligste Italien, til den let syrlige og raffinerede smag fra de nordlige regioner.

Bønnerne i de fem forskellige kaffeblends er nøje udvalgte og består af både arabica og robusta fra Columbia, Brasilien, Kenya, Guatemala og Sumatra.

Hver kaffeblend har fået sin egen "Belladonna" med et italiensk pigenavn, som symboliserer hver kaffeblends smag og karakteristika. Denne serie fås i 500g og 1000g poser (hele bønner) - vælger du mixpakken, får du mulighed for at smage alle varianter.

Rigtig Kaffes blå serie

Vores blå serie er lanceret i 2017 og består af fire forskellige kaffeblends, der er skabt udfra en forståelse for, hvordan kaffe skal ristes og håndteres, for at få den absolut bedste oplevelse - uanset om man er til en dampende espresso eller en cremet latte.

I denne serie har vi lanceret vores helt egen Super Crema - både en konventionel og en økologisk udgave. Bønnerne i de fire blends stammer fra Brasilien, Sumatra, Guatemala, Peru, Brasilien, Vietnam, Indien, Columbia og Indonesien - Espresso-varianten er den eneste, der indeholder robusta.

Arcaffe Rigtig Kaffe

Vores Arcaffe-serie består af fem forskellige kaffeblends, som er udviklet i tæt samarbejde med vores italienske samarbejdspartner, Arcaffe. Vores første kaffeblend hedder Gold Crema, og er udviklet og lanceret i sommeren 2015 og dette er en af vores bedst sælgende varianter. De øvrige fire varianter er lanceret i slutningen af 2017 og er Single Estate kaffeblends.

Fælles for alle Arcaffe Rigtig Kaffe varianter er, at de består af 100% arabica. Arcaffe samarbejder med kaffefarme fra hele det kaffedyrkende bælte, hvoraf de fleste er CSC-certificerede. Bønnerne i vores blends stammer fra Brasilien, Indien, Guatemala og Peru.