Kaffekapsler

Med en kapselkaffemakine kan du hurtig og nemt brygge dig en god kop kaffe - du opnår den samme kaffeoplevelse hver gang! Kapslen indeholder nemlig formalet kaffe, som er doseret i den rette mængde til en kop kaffe. Du finder her vores udvalg af kapselkaffe i god kvalitet.

Produkter
There are 25 products.

25 produkter i alt

Kaffekapsler

Kapselkaffemaskiner er poulære, da du hurtig kan brygge dig en kop kaffe uden at skulle kværne kaffebønnerne eller dosere den. Kaffekapslerne indeholder nemlig formalet kaffe i den rette dosering.  Kaffekapslerne fås både med espressokaffe og til almindelig kaffe. Kapslen fungerer ikke kun som opbevaring for kaffen - den fungerer også som det filter, som vandet presses igennem i kapselkaffemaskinen. Kaffen i kapslerne er opbevaret lufttæt, hvilket hjælper til at bevare kaffens aroma.

Vi forhandler kvalitets kapselkaffe fra Illy, Lavazza Blue, Nespresso og Dualit. Du finder vores udvalg af kapselkaffemaskiner her. 


Fordele ved kapselkaffe:

- Du kan hurtig og nemt brygge dig en kop kaffe
- Kaffen i kapslerne er opbevaret lufttæt, hvilket hjælper til at bevare kaffens aroma
- Du undgår kaffespild, da kun brygger en kop ad gangen
- Du kan afprøve mange forskellige smagsvarianter
- Du opnår den samme smagsoplevelse hver gang 

Ulemper ved kapselkaffe:

- Kaffekapslerne er dyre at købe i længden
- Større miljøbelastning pga. plast- og aluminimum emballagen
- Kaffen mister smag, jo længere tid den opbevares
- Du opnår ikke den samme duft, som ved brygning på en almindelig kaffemaskine, eller når du maler bønnerne 
- Ikke egnet til at lave kaffe til mange

Før du investerer i en kapselkaffemaskine er det vigtigt, at du opvejer fordele og ulemper ved en sådan maskine. Det afhænger af, hvor mange gange om dagen, du skal bruge maskinen, og hvor mange, der skal bruge den. Du kan med fordel læse vores blogindlæg om kapselkaffemaskiner vs. fuldautomatiske espressomaskiner, hvor vi bl.a. har lavet en beregning, så du lettere kan gennemskue, hvad det koster til at koste dig på den lange bane.