Rejsebryggere

Her finder du smarte og praktiske kaffebryggere, som du nemt kan tage med dig på farten, fx i bilen, på camping eller i skoven. Vi sælger blandet anden den populære AeroPress, hvor du nemt kan brygge dig en skøn kop kaffe på ingen tid. Tjek sortimentet ud her!

Produkter
There are 21 products.

21 produkter i alt

Rejsebryggere - så har du altid lækker kaffe lige ved hånden

Det er slut med kedelig kaffe, når du er på farten! I denne kategori finder du de utrolig populære rejsebryggere, som tillader dig at tage din yndlings espresso med på farten hvorend du skal hen.

Prøv bla. den populære AeroPress som giver en fantastisk blød kaffeoplevelse, helt uden bitterhed, på 30 sekunder. Eller se de spændende muligheder fra Handpresso - her er både espressobryggere, der kan tilsluttes bilen og Handpresso Hybrid, som er perfekt til friluftslivet. Se også vores udvalg af 12 volt kaffemaskiner, som er de perfekte to-go kaffemaskiner på farten.

Rejsebryggerne er en super fed gaveidé til kaffeentusiasten, der har - næsten - alt.

AeroPress bryggemetode

AeroPress er en genial og utroligt simpel kaffebrygger, der leverer en fantastisk blød kaffeoplevelse på blot 30 sekunder - helt uden bitterhed. En anmelderrost kaffebrygger, som vi synes du skal afprøve.

Aeropress giver dig mulighed for at brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen, og er utroligt populær verden over. Med den kompakte form og størrelse er det en ideel kaffebrygger at have med på farten, når du vil være sikker på at få en god kaffeoplevelse. Tag den med på rejsen, weekendturen, til jagt/fiskeri eller på arbejdspladsen. Du kan også sagtens anvende AeroPress i hjemmet, hvis dette bliver din yndlingsmetode at brygge kaffe på.

AeroPress er naturligvis 100 % fri for bpa.