Løs te

Se vores store udvalg af de utroligt lækre, løse teer fra bl.a. Chaplon og Østerlandsk Thehus. Vi har et bredt udvalg af tetyper, herunder sorte, grønne og hvide teer, blandinger samt frugt- og urte teer i bøtter, refills samt gaveæsker.

Produkter
There are 161 products.

161 produkter i alt

Stort udvalg af løs te

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af løse teer fra forskellige brands, bl.a. Chaplon og Østerlandsk Thehus. Her finder du et bredt udvalg af sorte, grønne, hvide teer samt de mere specielle teer som Rooibush, frugt teer og urte teer.

De pakkede teer er i topkvalitet og findes i en lang række spændende smagsvarianter. Skønne, harmoniske teer med blomster, urter, bær og frugter, som skaber et smukt farvespil i koppen. Udvalget er bredt og her er mulighed for at udvide sin smagshorisont!

Her er te til den kræsne tedrikker, til dig, der vil prøve noget nyt og anderledes og til nybegynderen i teverdenen. Under hver te finder du en beskrivelse af smag og indhold, samt anbefalede bryggetemperatur og trækketid - dette varierer meget afhængigt af, hvilken type te, der er anvendt til den pågældende blanding.

Tebrygning - temperatur, mængde og trækketid

Nedenfor ses et skema med vejledende bryggetemperaturer, trækketid og mængder til brygning af en lang række tetyper. Doseringen af teen er dog individuel afhængigt af, om man ønsker en kraftig eller mild te. 

Tetype Mængde (pr 180 ml vand) Trækketid Temperatur
Sort te 1-2 tsk 3-5 min 90-95°C
Grøn te 1-2 tsk 2-3 min 80-85°C
Hvid te 2-3 tsk 2-3 min 80-85°C
Rooibush
Honeybush 
1-2 tsk 5-6 min 95-100°C
Urte te 1-2 tsk 4-5 min 95-100°C