Tamper Station

En tamperstation er et praktisk redskab, når du skal tampe din malede kaffe i dit portafilter, når du skal brygge skøn kaffe på din semiautomatiske espressomaskine. Tamperstationen beskytter din bordplade mod ridser og hjælper til med at stabilisere din portafilter, når du trykker med din tamper.

Produkter
There are 18 products.

18 produkter i alt

Tamperstationer til hjemmebaristaen

En tamperstation er et praktisk hjælpemiddel til hjemmebaristaen med en semiautomatisk espressomaskine. Tamperstationen gør det muligt for dig at placere dit portafilter sikkert og fast, når du skal tampe kaffen i dit portafilter.

Hvordan bruger jeg en tamperstation?

Tamperstationen placeres lige ved siden af din espressomaskine. Du placerer portafilteret i udskæringen på stationen. Nu kan du let tampe kaffen med det korrekte tryk. Ved at bruge stationen undgår du, at portafileret ridser bordet eller glider midt i arbejdet.

En tamperstation kan gøre det nemmere for dig at tampe din kaffe, da mange tamperstationer har et skridsikret underlag. En tamperstation er også praktisk, fordi mange stationer er designet til, at du kan lade dit portafilter sidde i stationen, når du ikke bruger det. 

Nogle stationer er også designet til, at du kan have din espressokværn stående på den. Det kan lade sig gøre på Eurekas tamperstation, som er fremstillet i silikone og er udviklet til at sikre konstant ydeevne over tid og med særlig slidstyrke. Stationen hjælper dig med at presse din kaffe lettere og til bedre at beskytte bordet.