Filtrering
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Erhverv

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af kaffe, te, kaffe- & espressomaskiner samt tilbehør til virksomheder og erhverv. Vi har fuldautomatiske espressomaskiner og kraftfulde filterkaffemaskiner, der egner sig til kontorer, cafeer, saloner og større virksomheder - til både store og små virksomheder.

Rigtig Kaffe Erhverv

Espressomaskiner, kaffe, te & tilbehør til virksomheder & erhverv

Vi henvender os selvfølgelig også til virksomheder og offentlige organisationer, og for at gøre det nemt, har vi valgt at samle et bredt udvalg af vores sortiment under vores erhvervssektion. Her finder du alt, hvad du har brug for, for at tilbyde medarbejdere og samarbejdspartnere en fantastisk kop kaffe eller te, samt spændende tilbehør i form af alt fra kopper, glas og termokander til vanddispensere, vandfiltrering og pedalspande.

For at overskueliggøre erhvervssektionen, har vi delt den op i fire overkategorier: kaffebrygning, tebrygning, kaffe og tilbehør, så du hurtigt og let kan finde frem til det, din virksomhed har brug for.

Vi står altid klar til at råde og vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til eksempelvis den helt rigtige espressomaskine eller kaffemaskine til din virksomhed eller hvis du har brug for et godt tilbud på kaffe. 

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms.