Erhverv

Mangler jeres virksomhed en kaffeløsning? Her finder I et stort udvalg af kaffe- & espressomaskiner, kaffe og te, storkøb af kopper og glas samt tilbehør til virksomheder og erhverv. Vi har fuldautomatiske espressomaskiner og kraftfulde filterkaffemaskiner, der egner sig perfekt til kontorer, caféer og saloner. Vi har produkter til både store og mindre virksomheder.

Rigtig Kaffe - En rigtig kaffeløsning til erhverv

Espressomaskiner, kaffe, te & tilbehør til virksomheder & erhverv

Vi henvender os selvfølgelig også til virksomheder og offentlige organisationer, og for at gøre det nemt har vi valgt at samle et bredt udvalg af vores sortiment under vores kaffeløsninger til virksomheder og erhverv her på siden. Her finder I alt, hvad I har brug for, for at tilbyde medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en fantastisk kop kaffe eller te, samt spændende tilbehør i form af alt fra kopper, glas og termokander til vanddispensere og vandfiltrering.

For at overskueliggøre erhvervssektionen, har vi delt den op i fire overkategorier: kaffemaskiner til erhvervtebrygningkaffe og tilbehør, så I hurtigt og let kan finde frem til det, jeres virksomhed har brug for.

Vi står altid klar til at råde og vejlede jer, hvis I har brug for hjælp til at finde den perfekte kaffeløsning til jeres virksomhed. Det kunne eksempelvis være den helt rigtige espressomaskine til erhverv eller kaffemaskine til erhverv til jeres virksomhed, eller hvis I har brug for et godt tilbud på kaffe.

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hvorfor vælge en kaffeløsning til erhverv hos Rigtig Kaffe?

I får svært ved at finde nogen, der går mere op i god kaffe end os. Derfor er Rigtig Kaffe det bedste sted at finde jeres kaffeløsning til virksomhed. Hos os kan I få alt fra kaffeløsninger til hotel og til kaffeløsninger til kontor. Vi er eksperter i at lave skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder i alle størrelser og af alle typer. Vi laver kaffeløsninger, der er tilpasset den enkelte virksomhed, og vi kan blandt andet tilbyde kaffeløsning til erhverv som:

  • Industri
  • Kaffeløning til liberale erhverv
  • Kaffeløsning til offentlige institutioner
  • Kaffeløsning til kontorer
  • Kaffeløsning til kantiner
  • Kaffeløsning til butikker
  • Kaffeløsning til hoteller og restauranter
  • Kaffeløsning til skoler og uddannelsesinstitutioner
  • Kaffeløsning til virksomhed

Vi har erfaring med at lave kaffeløsninger til butik, kaffeløsninger til kantine samt kaffeløsninger til virksomheder bare for at nævne nogle få.

Kaffeabonnement til vores erhvervskunder

Hos Rigtig Kaffe kan du ydermere få kaffebønner og pleje på abonnement. På den måde skal I aldrig igen huske på at købe kaffe og plejeprodukter til kaffemaskinen - det bliver automatisk leveret til jer i de ønskede mængder og med jeres ønskede intervaller.

Vores kaffeabonnementer til erhverv er fleksible, så I løbende kan tilpasse jeres kaffe-leverancer efter jeres ønsker og behov.

Den bedste kaffeløsning til erhverv er skræddersyet

Det kan være svært at vælge, hvilken kaffeløsning til virksomheder firmaet har brug for. Vi vil hellere end gerne hjælpe jer med at sammensætte en skræddersyet kaffeløsning til erhverv, der passer perfekt til jer og jeres forretning.

Baseret på vores kaffe-erfaring (der er ret stor, hvis vi selv skal sige det) kan vi give jer gode råd og vejledning når det kommer til kaffe og kaffeløsninger til virksomheder, men ultimativt er det jeres ønsker, krav og behov, som skal dækkes.

Hvis I har nogen spørgsmål til vores kaffeløsninger, kaffeabonnement, espressomaskiner eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at kontakte os - vi står klar til at hjælpe.

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms.

Jura købsguide til erhvervsmaskiner

Vi har udarbejdet en købsguide til dig og din virksomhed, så du nemmere kan beslutte dig for hvilken Jura espressomaskine, der passer til netop jeres behov. Som du nok har opdaget er der nemlig flere forhold, som du skal tage stilling, før du beslutter dig.

Med en Jura espressomaskine er du sikret den bedste schweiziske kvalitet og et bredt udvalg af både kaffe- og mælkedrikke, som kan tilpasses præcist som man ønsker det ved hjælp af den brugervenlige og intuitive menu.

En Jura espressomaskine er utroligt nem at betjene og guider dig igennem alle forløb - fra kaffebrygning til rengøring. Takket være de indbyggede rengøringsprogrammer, skal du blot sætte maskinen i gang, hvorefter den klarer resten - både når det gælder afkalkning og rengøring samt det hygiejniske mælkerengøringsprogram.

Læs erhvervsguiden her

Vil du vide mere?

Læs vores Jura købsguide og få udvidet din viden inden for kaffeverdenen!