Erhverv

Mangler din virksomhed en kaffeløsning? Her finder du et stort udvalg af kaffe- & espressomaskiner, kaffe og te samt tilbehør til virksomheder og erhverv. Vi har fuldautomatiske espressomaskiner og kraftfulde filterkaffemaskiner, der egner sig perfekt til kontorer, caféer og saloner. Vi har produkter til både store og mindre virksomheder.

Rigtig Kaffe - En rigtig kaffeløsning til erhverv

Espressomaskiner, kaffe, te & tilbehør til virksomheder & erhverv

Vi henvender os selvfølgelig også til virksomheder og offentlige organisationer, og for at gøre det nemt, har vi valgt at samle et bredt udvalg af vores sortiment under vores kaffe til erhverv sektion. Her finder du alt, hvad du har brug for, for at tilbyde medarbejdere og samarbejdspartnere en fantastisk kop kaffe eller te, samt spændende tilbehør i form af alt fra kopper, glas og termokander til vanddispensere, vandfiltrering og pedalspande.

For at overskueliggøre erhvervssektionen, har vi delt den op i fire overkategorier: kaffemaskiner til erhverv, tebrygning, kaffe og tilbehør, så du hurtigt og let kan finde frem til det, din virksomhed har brug for.

Vi står altid klar til at råde og vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte kaffeløsning til din virksomhed. Det kunne eksempelvis være den helt rigtige espressomaskine til erhverv eller kaffemaskine til erhverv til din virksomhed eller hvis du har brug for et godt tilbud på kaffe.

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hvorfor skal du vælge en Jura?

Med en fuldautomatisk Jura espressomaskine kan du og dine medarbejdere brygge et stort udvalg af kaffe- og mælkedrikke - ved blot et tryk på en knap. Brugervenlighed, kvalitet og design er i top!

Jura espressomaskiner til erhverv

Hvad er espresso?

Espresso er en lille, fantastisk kop kaffe, der brygges under tryk, og som kan varieres på utallige måder - mest kendt er naturligvis mælkedrikkene, cappuccino & latte.

Hvad er espresso?

Renere vand & længere levetid

En vandfilterkande er en praktisk løsning til filtrering af vand, så kalk og urenheder fjernes - dette forbedrer ikke kun vandets smag, men forlænger også din espressomaskines levetid. En filterkande fås i mange modeller og farver. 

Hvad er en vandfilterkande?

Kend din kafferistning

Er du i tvivl om, hvilken ristning du foretrækker? Læs med her, hvor vi gennemgår forskellene på lys, medium og mørkristede kaffer - udover den tydelige farveforskel, så påvirker ristningen også smagen på den færdige kaffe.

Kend din kafferistning

Arabica & Robusta

Der findes to primære kaffesorter: arabica og robusta, men hvad er egentlig forskellen på de to? Vi forklarer forskellene og hvad, der kendetegner hver sort. Læs mere her.

Hvad er forskellen på Arabica og Robusta

Sådan smager man kaffe

Kaffe har utallige smagsnoter og aromaer, men hvordan smager man egentlig på kaffen og identificerer dens karakteristika? Læs med her og få en forståelse for kaffens mange aspekter.

Kaffe-smagshjul - sådan smager man kaffe