Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Erhverv

Mangler jeres virksomhed en kaffeløsning? Her finder I et stort udvalg af kaffe- & espressomaskiner, kaffe og te, storkøb af kopper og glas samt tilbehør til virksomheder og erhverv. Vi har fuldautomatiske espressomaskiner og kraftfulde filterkaffemaskiner, der egner sig perfekt til kontorer, caféer og saloner. Vi har produkter til både store og mindre virksomheder.

Rigtig Kaffe - En rigtig kaffeløsning til erhverv

Espressomaskiner, kaffe, te & tilbehør til virksomheder & erhverv

Vi henvender os selvfølgelig også til virksomheder og offentlige organisationer, og for at gøre det nemt har vi valgt at samle et bredt udvalg af vores sortiment under vores kaffeløsninger til virksomheder og erhverv her på siden. Her finder I alt, hvad I har brug for, for at tilbyde medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en fantastisk kop kaffe eller te, samt spændende tilbehør i form af alt fra kopper, glas og termokander til vanddispensere og vandfiltrering.

For at overskueliggøre erhvervssektionen, har vi delt den op i fire overkategorier: kaffemaskiner til erhvervtebrygningkaffe og tilbehør, så I hurtigt og let kan finde frem til det, jeres virksomhed har brug for.

Vi står altid klar til at råde og vejlede jer, hvis I har brug for hjælp til at finde den perfekte kaffeløsning til jeres virksomhed. Det kunne eksempelvis være den helt rigtige espressomaskine til erhverv eller kaffemaskine til erhverv til jeres virksomhed, eller hvis I har brug for et godt tilbud på kaffe.

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hvorfor vælge en kaffeløsning til erhverv hos Rigtig Kaffe?

I får svært ved at finde nogen, der går mere op i god kaffe end os. Derfor er Rigtig Kaffe det bedste sted at finde jeres kaffeløsning til virksomhed. Hos os kan I få alt fra kaffeløsninger til hotel og til kaffeløsninger til kontor. Vi er eksperter i at lave skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder i alle størrelser og af alle typer. Vi laver kaffeløsninger, der er tilpasset den enkelte virksomhed, og vi kan blandt andet tilbyde kaffeløsning til erhverv som:

  • Industri
  • Kaffeløning til liberale erhverv
  • Kaffeløsning til offentlige institutioner
  • Kaffeløsning til kontorer
  • Kaffeløsning til kantiner
  • Kaffeløsning til butikker
  • Kaffeløsning til hoteller og restauranter
  • Kaffeløsning til skoler og uddannelsesinstitutioner
  • Kaffeløsning til virksomhed

Vi har erfaring med at lave kaffeløsninger til butik, kaffeløsninger til kantine samt kaffeløsninger til virksomheder bare for at nævne nogle få.

Kaffeabonnement til vores erhvervskunder

Hos Rigtig Kaffe kan du ydermere få kaffebønner og pleje på abonnement. På den måde skal I aldrig igen huske på at købe kaffe og plejeprodukter til kaffemaskinen - det bliver automatisk leveret til jer i de ønskede mængder og med jeres ønskede intervaller.

Vores kaffeabonnementer til erhverv er fleksible, så I løbende kan tilpasse jeres kaffe-leverancer efter jeres ønsker og behov.

Den bedste kaffeløsning til erhverv er skræddersyet

Det kan være svært at vælge, hvilken kaffeløsning til virksomheder firmaet har brug for. Vi vil hellere end gerne hjælpe jer med at sammensætte en skræddersyet kaffeløsning til erhverv, der passer perfekt til jer og jeres forretning.

Baseret på vores kaffe-erfaring (der er ret stor, hvis vi selv skal sige det) kan vi give jer gode råd og vejledning når det kommer til kaffe og kaffeløsninger til virksomheder, men ultimativt er det jeres ønsker, krav og behov, som skal dækkes.

Hvis I har nogen spørgsmål til vores kaffeløsninger, kaffeabonnement, espressomaskiner eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at kontakte os - vi står klar til at hjælpe.

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hvorfor skal du vælge en Jura?

Med en fuldautomatisk Jura espressomaskine kan du og dine medarbejdere brygge et stort udvalg af kaffe- og mælkedrikke - ved blot et tryk på en knap. Brugervenlighed, kvalitet og design er i top!

Jura espressomaskiner til erhverv

Hvad er espresso?

Espresso er en lille, fantastisk kop kaffe, der brygges under tryk, og som kan varieres på utallige måder - mest kendt er naturligvis mælkedrikkene, cappuccino & latte.

Hvad er espresso?

Renere vand & længere levetid

En vandfilterkande er en praktisk løsning til filtrering af vand, så kalk og urenheder fjernes - dette forbedrer ikke kun vandets smag, men forlænger også din espressomaskines levetid. En filterkande fås i mange modeller og farver. 

Hvad er en vandfilterkande?

Kend din kafferistning

Er du i tvivl om, hvilken ristning du foretrækker? Læs med her, hvor vi gennemgår forskellene på lys, medium og mørkristede kaffer - udover den tydelige farveforskel, så påvirker ristningen også smagen på den færdige kaffe.

Kend din kafferistning

Arabica & Robusta

Der findes to primære kaffesorter: arabica og robusta, men hvad er egentlig forskellen på de to? Vi forklarer forskellene og hvad, der kendetegner hver sort. Læs mere her.

Hvad er forskellen på Arabica og Robusta

Sådan smager man kaffe

Kaffe har utallige smagsnoter og aromaer, men hvordan smager man egentlig på kaffen og identificerer dens karakteristika? Læs med her og få en forståelse for kaffens mange aspekter.

Kaffe-smagshjul - sådan smager man kaffe