Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Erhverv

Her finder du et stort udvalg af kaffe- & espressomaskiner, kaffe og te samt tilbehør til virksomheder og erhverv. Vi har fuldautomatiske espressomaskiner og kraftfulde filterkaffemaskiner, der egner sig perfekt til kontorer, caféer og saloner. Vi har produkter til både store og mindre virksomheder. 

Rigtig Kaffe Erhverv

Espressomaskiner, kaffe, te & tilbehør til virksomheder & erhverv

Vi henvender os selvfølgelig også til virksomheder og offentlige organisationer, og for at gøre det nemt, har vi valgt at samle et bredt udvalg af vores sortiment under vores erhvervssektion. Her finder du alt, hvad du har brug for, for at tilbyde medarbejdere og samarbejdspartnere en fantastisk kop kaffe eller te, samt spændende tilbehør i form af alt fra kopper, glas og termokander til vanddispensere, vandfiltrering og pedalspande.

For at overskueliggøre erhvervssektionen, har vi delt den op i fire overkategorier: kaffebrygning, tebrygning, kaffe og tilbehør, så du hurtigt og let kan finde frem til det, din virksomhed har brug for.

Vi står altid klar til at råde og vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til eksempelvis den helt rigtige espressomaskine eller kaffemaskine til din virksomhed eller hvis du har brug for et godt tilbud på kaffe. 

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms.