Plejeprodukter til kaffekværnen

Her finder du alt du skal bruge for at passe godt på din kaffekværn, hvad enten du har en espressokværn, elektrisk kaffekværn eller en manuel kaffekværn.

Produkter
There are 11 products.

11 produkter i alt

Plejeprodukter til kaffekværnen

Når en kaffekværn kører på daglig basis, er det nødvendigt en gang i mellem at køre kværnrens igennem. På den måde sikrer du, at dine kaffebønner altid bliver friskkværnet, og at der ikke sidder gamle rester af kaffe og olier, der kan skade smagen i kaffen. Vedligeholdelse af din kaffekværn er derfor yderst vigtig. Hvis du plejer din kaffekværn giver du den en langt længere levetid og en langt bedre kop kaffe. Se f.eks den fantastiske Urnex Grindz Kaffekværnrens som er et absolut must-have.

En god idé er at investere i en god børste, så du nemt og hurtigt kan rense din kværn, se f.eks den sorte og stilrene Børste til kaffekværn.

Kværnrens kan bruges til alle typer kværne, så som espressokværne, elektriske kværne og manuelle kværne.

Lad os kigge på et par produkter, vi anbefaler at bruge til din kaffekværn.

Urnex kværnrens

Med Urnex Grindz kan du forlænge levetiden på din kaffekværn, med grundig indvending rensning af både kværnblade og kværnhus. Urnex Grindz er super nemt at bruge, og fjerne grundigt kafferester og olier - alt du skal gøre er at køre en portion af pillerne igennem kværnen. Den patenterede formel fjerner hurtigt og effektivt kafferester, fedt og lignende fra din kværn, uden du behøver at skille den ad.

Bøtten indeholder 430 gram, hvilket er nok til cirka 11 gange, du skal bruge 35-40 gram per rensning. Vi anbefaler at du renser din kaffekværn hver 14 dag for at sikre en lang levetid.

Urnex Grindz kværnrens er 100 % organisk og derved ufarligt.

Cafetto kværnrens

Cafetto kværnrens hjælper dig med at forlænge levetiden på din kværn. Du skal blot køre kværnrens igennem jævnligt. Bøtten indeholder 450g og er organisk og derved ufarligt og godkendt til fødevare.

Det anbefales at rense din kaffekværn hver eller hver anden uge for at undgå bismag samt for at forlænge levetiden på kaffekværnen.

Med Cafetto kværnrens renses kværnen grundigt indvendig af både kværnblade og kværnhus. Cafetto kværnrens er super nemt at bruge uden du behøver at skille den ad. Kværnrensen anvendes på den måde, at rensepillerne knuses og renser kaffeolien fra kværnen. Vær opmærksom på at clean kværnrens ikke må bruges i automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner.

Fordele ved Cafetto kværnrens:

  • 100% naturlig
  • Godkendt til fødevare
  • Glutenfri
  • Fjerner olier og lugt
Grinder-Clean.png