Plejeprodukter til erhverv

Pas godt på din kaffemaskine og espressomaskine og forlæng levetiden ved at anvende de rette plejeprodukter - dette giver dig også det bedste kafferesultat. Se udvalget af plejeprodukter til espressomaskiner og kaffemaskiner til virksomheder herunder.

Produkter
There are 88 products.

88 produkter i alt

Plejeprodukter til erhvervsmaskiner - espressomaskiner & kaffemaskiner

Pas på din kaffe- eller espressomaskine med de rette plejeprodukter og opnå det bedste kafferesultat.

Har du investeret i en kvalitets-kaffeløsning til din virksomhed, så bør du også sikre dig, at maskinen vedligeholdes og plejes efter foreskrifterne. De rigtige plejeprodukter er med til at forlænge din espressomaskine eller kaffemaskines levetid, og her bør man virkelig ikke vælge at spare.

Hos Rigtig Kaffe finder du plejeprodukter til kaffe- og espressomaskiner fra mærker som Jura, Nivona, BRITA, Cafetto m.fl.

Plejeprodukter til den fuldautomatiske espressomaskine til erhverv

Det er forskelligt fra maskine til maskine, hvilke plejeprodukter, du skal anvende, men har du en fuldautomatisk espressomaskine, så har de en række indbyggede renseprogrammer, herunder afkalkning, rengøring samt mælkerengøring (hvis maskinen kan lave mælkedrikke). Disse programmer er automatiserede og det eneste du skal gøre, er at anvende det rette produkt og sætte programmet i gang - maskinen klarer resten.

Som udgangspunkt skal du sørge for at købe rensetabletter, afkalkningsmiddel samt mælkerens, men vi anbefaler desuden altid, at du anvender et kalkfilter til din espressomaskine, da filteret sørger for at filtrere kalk og urenheder fra - inden vandet kommer ind i maskinen. På den måde kan du ofte afkalke sjældnere og din kaffe får en langt bedre smag, når vandet er renset inden brygning.

Jura har forskellige typer kalkfiltre afhængigt af, hvilken model, du har valgt - de nyere Jura espressomaskiner anvender Claris Pro Smart, mens de ældre maskiner anvender Claris Pro White - du kan læse vores guide til valg af Jura kalkfiltre her.

Er din espressomaskine koblet direkte til vand, bør du stadig anvende et kalkfilter med mindre du har et blødgøringsanlæg tilsluttet. Filteret du skal bruge er et BWT Bestprotect XL filter.

Plejeprodukter til kaffemaskiner til erhverv

Har din virksomhed en traditionel filterkaffemaskine, skal du sørge for at afkalke regelmæssigt samt rengøre maskinens filterkurv med rensetabletter, der kan fjerne kaffefedt og -pletter.

Det er vigtigt at følge maskinproducentens anvisninger, når du afkalker og rengør din filterkaffemaskine for at opnå det bedste resultat.

Brug en vandfilterkande

Vil du beskytte din filterkaffemaskine eller espressomaskine mod kalk, kan du med fordel anvende en vandfilterkande, der hurtigt og nemt fyldes op, hvorefter den løbende filtrerer vandet for kalk og urenheder. Hæld det filtrerede vand direkte fra kanden og over i vandtanken på din kaffe- eller espressomaskine.

En vandfilterkande består af en kande med en inderskål, hvor et BRITA Maxtra+ filter placeres. Herefter hældes der vand i inderskålen, som løber igennem filteret og ned i kanden. Når vandet er løbet igennem filteret, er det klar til brug. Læs mere om vandfilterkander her og se hele udvalget af vandfilterkander her.