Kaffevægte

En kaffevægt er et must have til den ægte kaffeentusiast. Med en kaffevægt kan du præcist veje den ønskede mængde kaffe af, så du får skabt den mest velsmagende kop kaffe. Se det store udvalg af kaffevægte her.

Produkter
There are 29 products.

29 produkter i alt

Kaffevægte til kaffebrygningen

En kaffevægt kan måske virke overflødig, men faktisk er det et utroligt nyttigt og uundværligt redskab til kaffebrygningen. Dosering af kaffe er svært at klare på øjemål og måleskeer er ikke nøjagtige nok, hvis kaffeoplevelsen skal være helt i top.

Et espressoshot kræver ca. 7 gram kaffe og her er det især en fordel med en vægt, så den helt rigtige mængde kaffe doseres - det samme gælder ved fx drip coffee, hvor standarden hedder 1 del kaffe til 18 dele vand for en almindelig kop kaffe, 1:13 for en stærk osv. 

Kaffebrygning er en videnskab, som handler om forhold - præcis som ved madlavning, bagning og opskrifter generelt.

En kaffevægt kan selvfølgelig bruges til mange formål foruden kaffe - du får en utroligt præcis vægt!

Vi forhandler kaffevægte fra anerkendte brands som Barista Space, Brewista, Hario, Motta og Soehnle

Fantastiske kaffevægte fra Brewista

Er du på udkig efter en god kaffevægt, så tjek mærket Brewista ud. De producerer nogle af de bedste kaffevægte. Brewista vægten er udstyret med genopladeligt batteri via micro USB (kabel er ikke inkluderet), silikone beskyttelsespude som beskytter vægten mod ridser og vandspild, nano-belægning, hvilket betyder, at vægten er vandtæt samt et overskueligt og brugervenligt baggrundsbelyst LCD display. Med en Brewista Smart Scale Kaffevægt får du fælgende fede features:

  1. Fuldt manuel tilstand: Vægten og timeren indstilles manuelt.

  2. Espresso-tilstand: Auto-tare og auto-timer med øjeblikkelig start af timeren. Placer koppen på vægten, tid og vægt går i nul, og timeren til optælling starter. Fjern koppen efter brygning, og vægten vises i 5 sekunder, før den nulstilles igen. 

  3. Espresso-tilstand: Auto-tare med manuel timerstart. Placer koppen på vægten, tid og vægt går i nul. Tryk på knappen på espressomaskinen for at starte brygningen, og tryk samtidig på den orange TIME-knap for at starte timeren. Fjern koppen, når den er færdig, tid og vægt vises i 5 sekunder, inden du nulstiller den til nul.

  4. Espresso-tilstand: Kun auto-tare, timeren er ikke aktiv. Placer koppen på skalaen, vægten går i nul. Tryk på knappen på espressomaskinen for at starte brygningen, vægten vises. Fjern koppen, når den er færdig, vægten vises i 5 sekunder, inden den nulstilles til nul.

  5. Espresso-tilstand: Auto-tare og auto-timer, der starter, når væske rammer koppen. Placer koppen på vægten, vægten går i nul. Tryk på knappen på espressomaskinen for at starte brygningen. Når væske rammer koppen, starter timeren. Tryk på TIME for at sætte timeren på pause. Fjern koppen, når den er færdig, vægten vises i 5 sekunder, inden den nulstilles.

  6. Pour Over-tilstand: Placer beholderen på vægten, auto-tare går i nul. Tilsæt papirfilter og malet kaffe i beholderen, juster om nødvendigt mængden af ​​kaffe. Når du er færdig, skal du trykke på TARE. Start med at tilføje vand, timeren starter. Fjern koppen, når den er færdig, vægten vises i 5 sekunder, inden den nulstilles.

Vej kaffen nøjagtigt af med en vægt fra Barista Space og Hario

Barista Space producerer fantastiske og meget nøjagtige kaffevægte. De er super brugervenlige og vejer din kaffe præcist af. Barista Space kaffevægt betjenes med to knapper, hvilket gør den nem at bruge. Den første er til nulstilling og udskiftning af enheder (gram og ounce), mens den anden er til timeren. Hvis du sætter pris på enkelhed, mens du har de nødvendige funktioner, vil den imødekomme dine forventninger. Skærmen er baggrundsbelyst og let at læse. Enheden tilbyder en bred vifte af funtioner og præcision, du kan veje op til 3 kg med en nøjagtighed på 0,1 gram. Den indbyggede timer giver dig mulighed for at styre tiden uanset hvilken kaffebrygningsmetode du vælger.

Hario er et anerkendte mærke blandt kaffeelskere og de personer, som rigtig nørder med kaffebrygning. Hario metal drip scale er en god og præcis kaffevægt, som gør det let at veje præcise mængder kaffe og vand.
Kaffevægten er af høj kvalitet og har en nøjagtighed helt ned til 0,1 g til brygning under 200g. 

Med Hario kaffevægt fås den helt optimale kaffebryg, da kaffevægten både kan veje kaffe og vandmængden under brygningen. Kaffevægten er udstyret med timer, som gør, at man kan kontrollere vandmængden over tid og dermed opnå en mere nøjagtig kaffebrygning. Med det smarte belyste display er det nemmere at aflæse vægt og tid. Vejefladen er lavet i rustfrit stål, som gør, at der kan stå varme kander på under brygningen. Der medfølger et USB-kabel som, så vægten kan tilsluttes en computer og batteriet kan lades op. Vægten har skridsikre gummifødder, som sikrer, at den ikke flytter sig under kaffebrygningen.

Super fede kaffevægte fra Concept-Art Joe Frex

Concept-Art Joe Frex har fremstillet en digital kaffevægt, der er en lille og smart vægt med en kapacitet på op til 600g og en præcision på 0,1 gram. Kaffevægten kan nemt klappes sammen så den ikke fylder særlig meget. Den kan nemt tages med på ferie, i campingvognen eller i tasken. I låget sidder en engelsk vejledning i brugen af vægten, så du aldrig er i tvivl. Det lille display viser, hvor mange gram, der er afvejet. Et nyttigt lille kafferedskab til præcis opvejning af kaffe og andre tørre ingredienser.