Autoriseret forhandler & officiel importør

Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af en lang række mærker indenfor espressomaskiner og kværne. For dig betyder det en tryg og sikker handel, køb af originale produkter og den bedste rådgivning, da vi skal leve op til producenterne krav og betingelser.

rk.jpg

Hvad vil det sige at være autoriseret forhandler?

Når du handler med en autoriseret forhandler, giver det dig som kunde en ekstra tryghed. Det er nemlig et kvalitetsstempel og indikerer, at virksomheden er godkendt og anerkendt af producenten til at sælge producentens produkter. For dig som kunde giver det vished for, at varen er original, at den er omfattet af producentens garanti, og at virksomhedens personale er uddannet og eksperter i produkterne.

Når en virksomhed er autoriseret forhandler af et mærke, betyder det helt overordnet set, at virksomheden har et tæt samarbejde med producenten i forhold til salg og service af producentens produkter. Man handler altså direkte med producenten uden fordyrende mellemled.

Fordele ved at købe hos en autoriseret forhandler

Som kunde opnår du en lang række fordele, ved at handle med en autoriseret forhandler. Køber du en vare hos en autoriseret forhandler, betyder det følgende for dig:

  • Det er din garanti for, at produktet er originalt
  • Produktet er købt direkte fra producenten eller gennem en autoriseret grossist
  • Dit køb er omfattet af producentens garanti
  • Produktet er korrekt håndteret, så varen og varens kvalitet, stand og lign. forbliver intakt
  • Forhandleren har adgang til autoriseret serviceværksted ift. service- og reklamationssager
  • Personalet trænes, uddannes og certificeres løbende gennem producenten for at yde rådgivning og vejledning på højt niveau

En forhandler skal altså udnævnes af producenten, og de mange krav og betingelser til forhandleren, er producentens måde at sikre, at den enkelte forhandler bl.a. har et stort kendskab til producentens produkter og giver dig som kunde et højt serviceniveau, når du skal købe et af deres produkter.

Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler

Rigtig Kaffe er gennem årerne udnævnt af en lang række producenter til at være autoriseret forhandler af deres mærker. Det giver dig altså en ekstra tryghed, når du skal investere i en espressomaskine eller en kaffekvævn.

Vi er autoriseret forhandler af følgende mærker:

jura2.png

siemens2.png

miele.png

gaggia.jpg

nivona.png

izzo.png

rancilio.png

eureka.jpg

Vi har et tæt samarbejde med alle ovenstående producenter for at skabe tryghed for vores kunder, når de køber en espressomaskine samtidig med, at vi ønsker at give vores kunder den absolut bedste rådgivning om hver enkelt maskine. Vores sælgere bliver uddannet i at kunne sælge de forskellige espressomaskiner, så de er fuldt ud rustet til at vejlede i alt fra valg af maskine til almindeligt brug, rengøring og vedligeholdelse. Det giver altså dig som kunde ekstra sikkerhed – både før, under og efter købet.

Rigtig Kaffe er officiel importør

Rigtig Kaffe er udover at være autoriseret forhandler af en lang række mærker, også officielle importører af rigtig mange espressomaskiner og kværne. Når man bliver udvalgt som officiel importør af en producent, er det blandt andet fordi, at virksomheden lever op til de krav og betingelser, som producenten sætter til forhandleren. Vi handler direkte med producenten uden fordyrende mellemled.

Vi er officielle importører af alle nedenstående mærker:

nivona.png

izzo.png

rancilio.png

eureka.jpg

gaggia.jpg

Autoriseret forhandler og unikt samarbejde med Jura

Vi er meget stolte af at være autoriseret forhandler af Jura, og det har vi nu været gennem en lang årrække. Jura er yderst seriøse omkring oplæringen og uddannelse af forhandlernes personale, så de kan vejlede kunderne grundigt. Deres espressomaskiner er af høj kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken funktioner, smag og design. Vi har derfor et tæt samarbejde med Jura i forhold til salg og service af deres produkter, så kunderne altid får den absolut bedste kaffeoplevelse.

Jura-Autoriseret-forhandler.jpg