Filtrering
Brand
Vis mere... Vis mindre
Pris
319 DKK 9175 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Kapacitet
Vis mere... Vis mindre
Kandetype
Vis mere... Vis mindre
Antal kopper
4 12
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Kaffemaskiner

Der er 36 varer.
pr side
pr side

Kaffemaskiner

Den klassiske kaffemaskine med filter er den mest udbredte bryggemetode i Danmark. Vi har samlet et bredt sortiment af kaffemaskiner, så du kan finde en kaffemaskine der passer lige ind i dit køkken. Kaffemaskiner med termokander, er stadig de mest populære kaffemaskiner blandt kaffefolket. Kaffemaskinerne har en timer, og det gør det nemt og enkelt at brygge kaffen, hvor du ikke selv behøver at stå ved maskinen, når kaffen er færdigbrygget.

Filterbrygning foregår ved at vandet siver igennem det malede kaffe, hvor det absorberer olien og aromaen inden det passerer igennem bunden af filteret og ned i kanden. Papirsfiltret, som vi kender det i dag, blev opfundet i 1908 af Melitta Bentz, og er en praktisk løsning, da det er let at smide både filteret og kaffegrumsen ud efter brygningen.

Hos Rigtig Kaffe har vi desuden et lille udvalg af guldfiltre, som erstatter det traditionelle papirsfilter og bevarer de vigtige olier, aromaer og den originale smag fra dine kaffebønner.

Vi har kaffemaskiner i alle størrelser. Uanset om det er en espressomaskine, kaffemaskine til din bil, eller en lille rejsebrygger, så kan du finde alt inden for kaffebrygning hos os.