Økologisk Te

Hos Rigtig Kaffe har vi udvalgt udvalg af økologisk the - her finder du chai te, sort te, grøn te, hvid te, urte te samt de mere specielle teer som rooibos og matcha te. Du finder økologisk te i topkvalitet og i en lang række spændende smagsvarianter. Smukke teer med blomster, urter, bær og frugter, som skaber et smukt farvespil i koppen. Udvalget er bredt og her er mulighed for at udvide sin smagshorisont.

Produkter
There are 117 products.

117 produkter i alt

Køb økologisk te og få den naturlige smag

Selvom te har en masse gode egenskaber i sig selv, kommer teens sunde natur endnu mere frem i økologisk the. Ved at købe en økologisk te kommer du så tæt på den naturlige kerne som muligt og får stadig samme høje kvalitet som ved den konventionelle te. Hvis man foretrækker økologiske produkter frem for konventionelle, skal man ikke gå på kompromis. Heller ikke med sin te. Økologisk te bliver produceret uden brug af sprøjtemidler, som bl.a. anvendes til at holde skadedyr væk med. Du kan finde økologisk te med mange forskellige smagsnuancer såsom citrus, blomster, bær, lakrids, ingefær og chili. Det handler bare om at prøve sig frem og finde din favorit.

Økologisk te findes indenfor alle te typer

Økologisk the produceres både af grøn te, sort te, urte te, hvid te, rooibos te og matcha te. Det handler nemlig om, hvordan teen er behandlet før den høstes og tørres. Ved økologisk te anvendes der ikke sprøjtegifte til at holde eksempelvis skadedyr væk. Det gør dog også, at man ved økologisk dyrkning har mere tab end ved konventionel dyrkning, og du kan derfor også opleve, at økologisk te er en smule dyrere. 

Økologisk te i breve og løs te

Hos Rigtig Kaffe kan du købe økologisk te i breve og som løs te. Vi forhandler mere end 100 forskellige varianter, så der er nok at vælge imellem. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Fordelene ved økologisk te i breve er, at du ikke kan bruge en tesi eller lignende for at lave dig en kop varm te. Du kan også nemt at tebrevene med dig på tur eller ferie. Ved økologisk løs te kan du nemmere selv dosere hvor meget løs te, du vil anvende i din kop te alt efter hvor kraftig du ønsker den. Ved løs te kan du anvende en genanvendelig tesi, som også gør at du har mindre affald efter brygning. 

Økologisk te / FAQ 

Hvor kan man købe økologisk te?

Du kan købe økologisk te hos Rigtig Kaffe. Vi har ikke kun et stort ud af kaffebønnermen også kvalitets te til rigtig gode priser. 

Er økologisk te bedre?

Økologisk the er ikke nødvendigvis bedre end konventionelt dyrket te. Det er lidt en smagssag i forhold til, om du går op i om der er anvendt sprøjtegifte eller ej.

Hvilke mærker har økologisk te?

Du kan købe økologisk te fra mærker som Kusmi, Østerlandsk Thehus, Chaplon og Te- & kaffespecialisten.