Filtrering
Brand
Vis mere... Vis mindre
Pris
79 DKK 8750 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Kapacitet
Vis mere... Vis mindre
Bønnebeholder
Vis mere... Vis mindre
Passer til
Vis mere... Vis mindre
Højde
Vis mere... Vis mindre
Vægt
Vis mere... Vis mindre
Kan ses i Skanderborg
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Tilbehør til erhvervsmaskiner

Der er 28 varer.

I denne kategori finder du et stort udvalg af tilbehør til din espressomaskine eller filterkaffemaskine, bl.a. kaffefiltre, fast vandtilslutning samt praktiske mælkekølere, hvis din maskine anvender frisk mælk. Se hele udvalget herunder.

Tilbehør til erhvervsmaskiner - espressomaskiner & kaffemaskiner

I denne kategori finder du diverse tilbehør til din espressomaskine eller filterkaffemaskine - vi har alt fra fast vandtilslutning til kaffefiltre!

Når du investerer i en fuldautomatisk espressomaskine til din virksomhed, kan du med fordel vælge at tilkøbe en række praktiske løsninger i form af eksempelvis mælkekøler, vandtilslutning, kopvarmer fra Jura, ekstra mælkeslanger eller lignende. Vi har naturligvis også kaffefiltre til Bonamats filterkaffemaskiner.

Mælkekøler eller -køleskab

Vælger du en espressomaskine med automatisk mælkesystem til frisk mælk, så har du to muligheder: du kan vælge en form for mælkekøler, eller du kan sætte mælkeslangen direkte i mælkekartonen - dette kræver dog, at slangen rengøres ofte både ind- og udvendigt, samt at mælken skal flyttes til og fra køleskabet ved brug.

Vælger du en mælkekøler, har du hele tiden frisk og koldt mælk ved maskinen, så du og dine medarbejdere blot kan trykke på den ønskede mælkedrik, og så klarer maskinen resten. En anden fordel er, at slangen ikke nedsænkes i mælken og du skal derfor ikke rengøre slangen udvendigt - typisk klarer maskinen selv rengøring af slanges indre ved hjælp af de indbyggede renseprogrammer. 

Vi har både små og store mælkekølere samt mælkekøleskabe fra mærker som Jura, Nivona og Lavazza.

Fast vandtilslutning

Nogle espressomaskiner og kaffemaskiner kan tilsluttes direkte vand - i nogle tilfælde følger udstyret med maskinen, mens det i andre tilfælde kan tilkøbes - uanset hvad, så har vi naturligvis alt, hvad du har brug for. Det er vigtigt at beskytte din kaffemaskine mod kalk og dette gøres eksempelvis med et Best Protect filter, som sørger for at filtrere kalk og urenheder fra inden det sendes ind i maskinen.