Tilbehør til erhvervsmaskiner

I denne kategori finder du et stort udvalg af tilbehør til din espressomaskine eller filterkaffemaskine, bl.a. kaffefiltre, fast vandtilslutning samt praktiske mælkekølere, hvis din maskine anvender frisk mælk. Se hele udvalget herunder.

Produkter
There are 38 products.

38 produkter i alt

Tilbehør til erhvervsmaskiner - espressomaskiner & kaffemaskiner

I denne kategori finder du diverse tilbehør til din espressomaskine eller filterkaffemaskine - vi har alt fra fast vandtilslutning til kaffefiltre!

Når du investerer i en fuldautomatisk espressomaskine til din virksomhed, kan du med fordel vælge at tilkøbe en række praktiske løsninger i form af eksempelvis mælkekøler, vandtilslutning, kopvarmer fra Jura, ekstra mælkeslanger eller lignende. Vi har naturligvis også kaffefiltre til Bonamats filterkaffemaskiner.

Mælkekøler eller -køleskab

Vælger du en espressomaskine med automatisk mælkesystem til frisk mælk, så har du to muligheder: du kan vælge en form for mælkekøler, eller du kan sætte mælkeslangen direkte i mælkekartonen - dette kræver dog, at slangen rengøres ofte både ind- og udvendigt, samt at mælken skal flyttes til og fra køleskabet ved brug.

Vælger du en mælkekøler, har du hele tiden frisk og koldt mælk ved maskinen, så du og dine medarbejdere blot kan trykke på den ønskede mælkedrik, og så klarer maskinen resten. En anden fordel er, at slangen ikke nedsænkes i mælken og du skal derfor ikke rengøre slangen udvendigt - typisk klarer maskinen selv rengøring af slanges indre ved hjælp af de indbyggede renseprogrammer.

Vi har både små og store mælkekølere samt mælkekøleskabe fra mærker som Jura og Nivona

Vil du have kontrol over mængden af mælk i din mælkekøler, så skal du have fat i en transmitter. Jura transmitteren er en lille Bluetooth transmitter til Cool Controller'en med niveau- og temperaturindikator.

Transmitteren gør det muligt at tilslutte din Cool Control trådløst til din Jura espressomaskine, så din espressomaskine kan registrere, om der er mælk nok i beholderen til at brygge mælkedrikke.

Fast vandtilslutning

Nogle espressomaskiner og kaffemaskiner kan tilsluttes direkte vand - i nogle tilfælde følger udstyret med maskinen, mens det i andre tilfælde kan tilkøbes - uanset hvad, så har vi naturligvis alt, hvad du har brug for. Det er vigtigt at beskytte din kaffemaskine mod kalk og dette gøres eksempelvis med et Best Protect filter, som sørger for at filtrere kalk og urenheder fra inden det sendes ind i maskinen.

3--.jpg

Masser af muligheder til erhverv

Er du virksomhedsejer og er på udkig efter en ny kaffemaskine, så kontakt os på tlf. 70 777 303 for rådgivning, så du får købt den rigtige kaffemaskine, der passer til virksomhedens behov.

Du har som erhverv også mulighed for at få et kaffe- og plejeabonnement. Så er du altid kørende på kaffe og pleje, og kan fokusere på din forretning i stedet for.