Miele plejeprodukter

Pas godt på din Miele fritstående eller indbygningsespressomaskine med originale Miele plejeprodukter - hos Rigtig Kaffe finder du alt du skal bruge, herunder afkalkning, rensetabs og mælkerens. Mieles plejeprodukter er udviklet og testet af egne laboratorier i samarbejde med nøje udvalgte leverandører, så alle formler passer perfekt til din Miele espressomaskine. Ved at bruge Mieles plejeprodukter er du sikker på, at din maskine har de bedste forhold, så du kan have en pålidelig og velkørende espressomaskine i mange år.

Produkter
There are 5 products.

5 produkter i alt

Miele Plejeprodukter

Når du investerer mange penge i en espressomaskine fra Miele, eller ethvert andet mærke, så anbefales det altid, at du bruger producentens egne plejeprodukter. Dette skyldes, at disse plejeprodukter er udviklet specielt til Mieles maskiner, hvorimod andre former for plejeprodukter kan risikere at ødelægge din maskine.

Hvis du sørger for at passe og pleje din espressomaskine, så er du også med til at forlænge levetiden på den. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter der passer til din maskine, så kan du inde på hvert produkt læse, hvad det er beregnet til og hvordan. 

Lad os her kigge på de forskellige plejeprodukter, der findes til din Miele espressomaskine. 

Miele afkalkningstabs

Miele afkalkningstabs sørger for skånsomt, effektivt og grundigt at fjerne aflejringer og kalk i din Miele espressomaskine. En pakke indeholder 6 tabletter.

Afkalkningstabletterne er udviklet efter en særlig formel og passer specifikt til Mieles espressomaskiner, og dette er din sikkerhed for, at din maskine får de absolut bedste forhold og en lang levetid.

 • Grundig fjernelse af kalk
 • Effektiv og skånsomt
 • Perfekt formel - udviklet specielt af Miele
 • Ingen kemiske rester efter afkalkning
 • Optimal pleje sikrer lang levetid

Miele afkalkningstabs kan anvendes til CVA og CM-espressomaskiner.

Miele Rengøringstabs

Miele rengøringstabletterne anvendes ved det automatiske renseprogram på din Miele espressomaskine. En pakke indeholder 10 tabletter.

Rengøringstabletterne renser effektivt og skånsomt din maskine for kaffeolie og rester, der kan sidde tilbage i maskinens bryggeenhed og det interne system.

 • Grundig fjernelse af kaffeolie og kafferester
 • Effektiv og skånsom rengøring
 • Perfekt formel - udviklet specielt af Miele
 • Optimal pleje sikrer lang levetid

Miele rengøringstabs kan anvendes til CVA og CM-espressomaskiner. 

Miele mælkerens

Miele mælkerens er et rensemiddel, der er udviklet specielt til rengøring af mælkesystemerne i Mieles espressomaskiner. En pakke indeholder 100 stk.

Mælkerensen ligger i små portionerede sticks, så det er let at dosere rensemidlet, når maskinen trænger til at blive rengjort. 

 • Effektiv og skånsom rengøring
 • Enkel dosering af sticks
 • Fjerner mælkeproteiner og fedt
 • Særlig Miele opskrift

Miele mælkerens kan anvendes til CVA og CM-espressomaskiner. 

Miele afkalkningspatron

Miele afkalkningspatronen passer til Mieles CM7 espressomaskiner, som er udstyret med AutoDescale-funktionen.

Afkalkningspatronen monteres let i maskinen, hvorefter den selv sørger for at afkalke maskinen alle de dage, hvor maskinen er i brug. På den måde sikrer du dig, at din maskine altid er beskyttet mod tilkalkning og kalkaflejringer i hele systemet.

Skiftes kun ca. 1 gang om året (afhængigt af brug).