Gaggia Plejeprodukter

Vil du passe godt på din Gaggia espressomaskine og øge levetiden, så brug altid plejeprodukter fra anerkendte mærker. Du finder alt indenfor pleje til din espressomaskine her, hvad enten du har brug for afkalkningsvæske, fedtopløser og rengøringstabletter. Vi forhandler også Gaggias egne plejeprodukter. Find dem her. 

Produkter
There are 29 products.

29 produkter i alt

Gaggia plejeprodukter

En espressomaskine er en investering, og passer du den godt kan den holde i mange år. Det er essentielt, at man altid anvender plejeprodukter beregnet til det pågældende mærke. Vi tilbyder pakkeløsninger, så du er sikker på, at få lige det du har brug for. Bla. vores Gaggia Medium plejepakke, som indeholder de vigtigste elementer indenfor Gaggia pleje.

Det er yderst vigtigt, at man aldrig bruger andre slags afkalkningsmidler, da du kan risikere at ødelægge maskinen.

Gaggia afkalkningsvæske

Med Gaggia afkalkningsvæske sikrer du, at din Gaggia espressomaskine ikke kalker til. Afkalkningsmidlet har en kapacitet på 250 ml. som svarer til omkring 1-2 afkalkninger afhængig af maskinen.

På grund af det meget hårde og kalk fyldige vand vi har i Danmark, anbefaler vi, at man minimum afkalker én gang om måneden, og at du samtidig anvender kalkfilter.

Afkalkning.jpg

Kalkfilter til Gaggia

Når du bruger et kalkfilter til din Gaggia espressomaskine undgår du, at kalken sætter sig alt for hurtigt, og derved er det ikke nødvendigt at afkalke så ofte.

Kalkfilteret er nemt at installere og løbende udskifte. Benyt originalt kalkfilter for at sikre kvaliteten af filtreringen. Vær opmærksom på at kalkfilteret ikke passer til Gaggia Titanium og Gaggia Classic.

Kalkfiltret passer til:

  • Gaggia Baby serien (Baby, Baby Classic, Baby Dose, Baby Twin)
  • Gaggia Espresso serien (Espresso Pure, Espresso Color, Espresso Dose)
  • Gaggia Accademia
  • Gaggia Brera
  • Gaggia Cadorna
  • Gaggia Naviglio
  • Gaggia Naviglio Deluxe

Kalkfilter.jpg

Rensetabletter til Gaggia

Cafetto Tevo mini rensetabletterne anvendes til rengøring af bryggeenheden på automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner.

En pakke består af 8 rensetabletter af 1,5 gram, som sikkert og effektivt fjerner kaffeolier og kaffefedt fra din maskines brygger. Det anbefales at rense bryggeren en gang om måneden eller når maskinen beder om det. Cafetto Tevo mini rensetabletterne er fremstillet af ingredienser, der er levnedsmiddelgodkendt, og som ikke virker ætsende mod maskinen.

tevo-mini-8stk.png

Mælkerens til Gaggia

Cafetto MFC Green Organisk Mælkerens er et organisk flydende rengøringsmiddel til at rengøre mælkesteamere, mælkebeholdere og mælkesystemer på Gaggia espressomaskiner.

En flaske består af 1 liter mælkerens, og flasken har et smart indbygget målebæger, så det er let at dosere den rette mængde. Du kan også bruge mælkerensen til at rengøre stålkander til opskumning af mælk, hvis de ser triste ud. Husk blot at skylle grundigt med rent vand.

Cafetto MFC Green Organisk mælkerens kan bruges til semiautomatiske, automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner og kaffemaskiner med mælkesystem.

cafetto-milk.png

Backflush til Gaggia semiautomatiske 

Cafetto Tevo Mini Organiske rensetabletter er velegnet til backflush af semiautomatiske espressomaskiner.

En bøtte består af 60 rensetabletter af 1,5 gram, som bruges til at rengøre bryggeenheden på automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. 

Cafetto Tevo Mini tabletterne renser maskinen for kaffefedt og kaffeolier, så du får det bedste resultat ved hver brygning. Brug tabletterne ca hver 2. måned eller når din maskine beder om det. Tevo Mini rensetabletterne kan bruges til Breville, Delonghi, Gaggia, Miele, Saeco m.fl.

tevo-mini.jpg