• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Søg i bloggen
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Få renere vand og længere levetid

Udgivet: 25/07 2012
Kategorier: Produktnyheder , Tips & guides , Udstyr

At vandet i Danmark er utrolig hårdt og kalkholdigt er ingen hemmelighed. Derfor er det utrolig vigtigt at beskytte sin espressomaskine, og for den sags skyld også andre køkkenmaskiner mod kalk.

Dette gøres selvfølgelig bedst ved at købe f.eks. kildevand uden kalk, men en billigere og lettere løsning er at filtrere vandet inden du hælder det i espressomaskinen. En vandfilterkande er en perfekt og let måde at filtrere vandet grundigt.

 

Hos Rigtig Kaffe forhandler vi vandfilterkanderne fra Brita, som i vores øjne er et af de bedste produkter på markedet.

 

Brita vandfilterkanderne fungerer ved at vandet hældes direkte fra vandhanen ned i tragten, hvor der i bunden sidder et filter, som filtrere vandet inden det løber ud i selve kanden. Det filtrerede vand hældes direkte fra kanden over i vandtanken på espressomaskinen.

 

Så nemt er det at bruge kanden

 

Fjern luftbobler Insæt filteret Fyld med vand Hæld op

Fjern luftbobler fra filteret

Sæt tragten og filteret i kanden

Fyld vand i og lad det løbe gennem filteret Hæld det filtrerede vand op i din maskine

 

 

Mere end blot beskyttelse 

Brita vandfilterkanderne beskytter ikke blot mod kalkaflejringer i espressomaskinen, det er også medvirkende til at give en bedre smag til ikke bare kaffen, men også te og kolde drikke kan du smage en forskel på.

 

Filterpatronen som monteres i vandfilterkanden skal skiftes cirka hver 4 uge, for at sikre den optimale smag og beskyttelse. Men fordi vandet kan stå i køleskabet og bruges til alle andre drikkelige formål, er det en økonomisk god løsning af bruge en vandfilterkande med filterpatroner.

 

Brita Meter funktion Brita Meter

Britas vandfilterkander findes i 2 overordnede udgaver og i to forskellige størrelser.

Elemaris kanden er udstyret med Brita meter funktion, som blot skal nulstilles når filterpatronen skiftes, og så markere den selv når det er tid til at skifte igen. Elemaris XL har kapacitet på 3,5 liter vand.

  

 

Brita kalender

Brita kalender funktionMarella kanderne har en kalender funktion, hvor du sætter dagen en måned frem hver gang du skifter filterpatron, så du kan huske hvornår det er tid til at skifte.

Brita Marella vandfilterkanden fås i to forskellige størrelser, Brita Marella Cool med plads 2,4 liter og XL-versionen med plads til 3,5 liter. Begge kander fås i enten blå eller hvid.

 

Britas MAXTRA vandfilterpatroner er lavet til at kunne tage helt op til 150 liter vand på 4 uger.

 

Selvom du bruger en vandfilterkande, bør du stadig afkalke din maskine jævnligt, da der generelt er meget kalk i vandet her i Danmark. Hvor ofte du skal afkalke din espressomaskine afhænger selvfølgelig af vandets hårdhed i dit område, men generelt anbefaler vi af at afkalke maskinen hver eller hver anden måned. Husk altid at bruge afkalkningsmiddel der er beregnet til espressomaskiner.

 

Husk at en Brita vandfilterkande ikke blot er til at beskytte din espressomaskine mod kalkaflejringer. Filterpatronen sørger også for at reducere mængden af bistoffer, f.eks. klorin, samt absorbere eventuelle metaller i vandet. Det hele er med til at give dit vand en bedre smag, til eksempelvis te, saftevand eller blot almindelig drikkevand.