Information

Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Om Rigtig Kaffe

Vi kender alle sammen fornemmelsen af at sidde på en hyggelig cafe og nyde en lækker kop espresso, kaffe, cappuccino eller cafe latte. Hos Rigtig Kaffe er vores mål, at alle danskere skal have mulighed for at få den autentiske kaffeoplevelse derhjemme. Med vores maskiner kan du få en kaffedrik baseret på ægte italiensk espresso med friskkværnede bønner - det kalder vi Rigtig Kaffe.

Alle maskiner vi forhandler er nøje udvalgt blandt de bedste mærker på markedet, og derved er Rigtig Kaffe din garanti for, at produkterne fungerer, kaffen smager godt og er i højeste kvalitet, hver eneste gang. Udover espressomaskiner i topkvalitet, har vi også et stort udvalg af udsøgte kaffevarianter, primært hele bønner, fra udvalgte italienske risterier samt vores helt egne Rigtig Kaffe-varianter.
 

Hvem er Rigtig Kaffe?
 

Rigtig Kaffe har leveret espressomaskiner, kaffebønner og tilbehør til danske hjem og virksomheder siden 2009.
Vi er førende inden for vores område, og er autoriseret forhandler af alle vores produkter, hvilket sikrer dig den bedste vejledning, service og ikke mindst fuld reklamationsret og garanti.

Vores butik, kontor og lager er placeret i Skanderborg og du er velkommen til at kigge forbi!
Vores lokaler i Skanderborg

Besøg vores butik i Skanderborg

I vores butik kan du se og prøve en lang række espressomaskiner, kaffekværne samt tilbehør og du kan naturligvis smage et stort udvalg af vores kaffer. 
Læs mere om vores butik »

Rigtig Kaffe A/S
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg
Tlf: 70 777 303
E-mail: info@rigtigkaffe.dk
CVR: 26556651

Pricerunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle medlemmer, der er logget ind på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag


Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt.


Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.


Besøg PriceRunner for at se de endelige brugervilkår samt en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien.