Om Rigtig Kaffe

Mr. Barista byder dig velkommen til vores kaffehus. Det er her de gode kaffeoplevelser starter.

Hvem er vi?

Vi er passionerede kaffeelskere. Livet er simpelthen for kort til kedelig kaffe. Hos Rigtig Kaffe sætter vi en ære i at hæve os over middelmådighed og gøre os umage med at skabe fremragende og mindeværdige kaffeoplevelser for vores kunder hver eneste dag. Hos os er kun det bedste godt nok, og vi er specialister på området. I vores kaffehus har vi et bredt udvalg af smagfulde og eksklusive kaffeblends, og vi tilbyder Danmarks største udvalg af de allerbedste espressomaskiner og kaffebryggere.

Nu siger vi nok, at livet er for kort til kedelig kaffe, men hvad er en god kop kaffe egentlig? Ja, det er jo en smagssag - nogen foretrækker den sort, andre med masser af mælk. Nogen foretrækker bønnen mellemristet, andre kan lide den mørkristet. Derfor har vi gennem mange år specialiseret os i og udviklet vores egne, eksklusive kaffeblends, så der med garanti også vil være en kaffe, der falder i din smag. Kaffen skal ikke bare smage godt - det skal også være en oplevelse. Kaffe er nydelse, samvær, sanselig og nærvær.

Tænk over det: Kaffe betyder sjældent bare kaffe. Kaffe bringes ofte i spil, når du skal have en pause, tale med en ven eller har brug for at vågne om morgenen. Du må aldrig have så travlt, at du ikke har tid til en kop kaffe. Du er sikkert blevet mødt af denne sætning: “Der er altid kaffe på kanden!“ (Du er altid velkommen) eller “Giver du snart en kop kaffe?“ (Jeg savner dig). Kaffe er flydende nærvær og tid med hinanden.

Alle fortjener Rigtig Kaffe

I vores kaffehus går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor finder du kun nøje udvalgte mærker af såvel kaffebønner som espressomaskiner og kaffebryggere hos os. Vi tilbyder maskiner i alle prisklasser, så du kan brygge en god kop kaffe indenfor dit budget. Vi tilbyder altid professionel rådgivning i forbindelse med et køb, så du ender med at gå hjem med det helt rigtige produkt, der passer til dit behov.

Vi leverer fra dag til dag fra vores eget lager i Tilst, så du undgår unødvendig ventetid. Du er også velkommen i vores showroom i Tilst, hvor kaffeglade og passionerede rådgivere står klar til at hjælpe dig og demonstrere maskinerne. Vi er autoriseret forhandler af alle vores produkter, hvilket giver dig en ekstra tryghed, samt sikrer dig den bedste vejledning, service og ikke mindst fuld reklamationsret og garanti. Det kalder vi Rigtig Kaffe.

Kundeklub til alle kaffeelskere - Club Barista

I 2022 lancerede vi en kundeclub, hvor vi tilbyder dig som kunde særlige fordele, og hvor du har mulighed for at optjene kaffebønner, hver gang du handler hos Rigtig Kaffe. De optjente kaffebønner kan du omdanne til rabat på dit næste køb. Det er helt gratis og ingen binding.

Læs meget mere om Club Barista her og tilmeld dig vores fordelsklub i dag! Du modtager 100 kaffebønner ved oprettelse.

tre-figurer.png

Historien bag Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe A/S blev etableret i 2009 og har været igennem en enorm udvikling. I 2015 lancerede vi vores første kaffeblend i eget navn, som viste sig at skulle blive en stor succes. Siden er vores sortiment udvidet, og vi byder på et stort udvalg af kaffeserier, som er skabt i tæt samarbejde med Arcaffe samt et dansk risteri.

Serierne er skabt ud fra hver sit tema, men fælles for alle er, at bønnerne er nøje udvalgte og der er brugt lang tid på at smagsteste og finpudse inden lancering. Kaffebønnerne kommer fra hele verden og der er kaffebønner til enhver smag. Sortimentet byder bl.a. både på kaffeblends, som er økologiske, fairtrade, 100% arabica, lys-, mellem- eller mørkristet og i et væld af smagsnoter. Rigtig Kaffes egne kaffeblends fås kun i hele kaffebønner, da du får den absolut bedste smagsoplevelse ved at anvende friskkværnede bønner.

Kærligheden til kaffe ligger i vores DNA. Vi vil skabe fremragende og mindeværdige kaffeoplevelser og sætter en ære i at servicere og rådgive vores kunder. Vi mener nemlig, at alle fortjener Rigtig Kaffe.

Du kan finde masser af gode fif og guidelines til brug af vores mange forskellige espressomaskiner på vores YouTube-kanal eller i vores guides