• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Serviceskema

Service på produkter købt hos Rigtig Kaffe

Hos Rigtig Kaffe vil vi gøre alt for at hjælpe dig. Hvis du har tekniske problemer med et produkt, som er købt ved os, bedes du udfylde serviceskemaet herunder.

Når serviceskemaet er udfyldt modtager vi en email med dine informationer, og du vil blive kontaktet af os angående det videre forløb.

Du får en kopi af formularen på din email og du bedes udskrive formularen, som vedlægges kassen ved afsendelse.

Personlig infomation

Infomation om produkt og køb


Betingelser

NB. Ved returnering af defekte varer som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er en reparation ikke dækket af garanti/reklamationsretten.

Hvis fejl ikke kan konstateres eller ikke er dækket under garanti (f.eks ved kalkskader eller fejlbrug), og kunden ikke ønsker, at gøre brug af tilbud på reparation, vil der blive opkrævet et undersøgelsesgebyr på 499,- samt returfragt på 99,- inden varen tilbagesendes til kunden.

Hvis et produkt indsendes til service, og det viser sig, at der ikke er nogen fejl på produktet, men at det derimod drejer sig om manglende rengøring, koster det 299,- for den udførte rengøring samt returfragt på 99,- inden varen kan returneres.

Hvis maskinen indsendes uden original emballage, koster det 300 kr. at emballere varen, således den kan sendes retur på en forsvarlig måde efter service. Alternativt kan den afhentes i butikken i Skanderborg.
Jeg har læst og accepteret ovenstående betingelser.

Serviceprocedure for de enkelte brands

Bosch & Siemens, JuraMieleNivonaDelonghiAscaso, Dualit, Gaggia, Izzo, MacapMazzer, Nuova Simonelli, Rancilio, Service efter 6 måneder

Siemens/Bosch produkter

For service på Siemens/Bosch produkter, kontakt venligst Siemens kundeservice via dette link: Siemens Kundeservice

Bestil servicebesøg: 
Hele døgnet - alle ugens dage Telefon 44 89 89 85

Åbningstider Siemens kundeservice telefon: 
Mandag-torsdag: kl. 8.00 - 16.30 
Fredag: kl. 9.00 - 15.00

Siemens Pick Up service

Siemens' service indbefatter "Pick up service", hvilket betyder, at din maskine bliver afhentet på din adresse, pakket forsvarligt ned og transporteret sikkert til service.

Siemens Service Siemens Service

Jura

Vi har 2 års serviceaftale i samarbejde med Jura Danmark. De sender en pakkelabel til dig de 2 første år efter købet, hvorefter du kan sende pakken til service på autoriseret serviceværksted hos Jura. Jura sender pakken retur til dig efter endt service. Efter 2 år skal du selv indsende maskinen til service.

NB. For erhverv gælder aftalen 1 år.
* Maskinen pakkes forsvarligt, og helst i den originale emballage, så den ikke kommer til skade under transport. 

Miele

Har du problemer med din Miele espressomaskine? Besøg Mieles "Hjælp til selvhjælp".

Bestil servicebesøg:
Telefon: 4327 1310

Mandag til torsdag: kl. 8.00 - 16.00
Fredag: kl. 8.00 - 15.30

Miele har mere end 70 teknikere fordelt over hele landet, så de er altid tæt på og ofte kan et servicebesøg ske indenfor ganske få dage. Serviceteknikerne har specialværktøj, analyseudstyr og reservedele med i bilen, så din espressomaskine hurtigt bliver klar til brug.

Bestil et servicebesøg her: Miele service.

Gaggia, Nivona, Rancilio, Dualit, Ascaso, Nuova Simonelli, Izzo, Mazzer & Macap

Indenfor de første 6 måneder sender vi en fragtlabel til dig, som du skal printe ud og sætte på din emballerede vare, som du derefter skal aflevere på posthuset. Vi servicerer den på eget autoriseret serviceværksted i Skanderborg og sender den retur til dig efter endt service.

Efter 6 måneder skal du selv indsende til service og vi sender den retur efter endt service.

Er din maskine for tung for dig, så du ikke har mulighed for selv at aflevere den på posthuset, sender vi gerne en fragtmand efter den. Du skal blot kunne være hjemme mellem kl 8-17 den pågældende dag.

* Maskinen pakkes forsvarligt, og helst i den originale emballage, så den ikke kommer til skade under transport.

Delonghi

Når vi har modtaget din serviceformular kontakter vi Centralservice i Osby og anmelder din service sag.

Vi har 2 års serviceaftale i samarbejde med DeLonghi, hvor de sender dig en pakkelabel de 2 første år efter købet, hvorefter du kan sende pakken til service via posthuset til et autoriseret serviceværksted i Sverige. DeLonghi sender pakken retur til dig efter endt service. Efter 2 år skal du selv indsende din maskine til service.

* Maskinen pakkes forsvarligt, og helst i den originale emballage, så den ikke kommer til skade under transport.

Service efter 6 måneder

Du skal selv sørge for at indsende eller aflevere maskinen til vores værksted. Er varen udenfor garanti, skal du betale 499kr i undersøgelsesgebyr, inden vi tager den ind. Når produktet kommer på serviceværksted, udarbejder vi et tilbud på reparationen og sender det til dig til godkendelse, inden vi påbegynder reparationen.

Vi står altid til rådighed enten pr. mail eller pr. telefon til at hjælpe dig med spørgsmål til din maskine og ofte kan en telefonsamtale løse et simpelt problem med en maskine, således du undgår at undvære din maskine til service.