Arcaffé

Arcaffé er et speciality risteri i Italien, som med omhyggelighed og bæredygtighed rister noget af markedets bedste kaffe. Arcaffé har lange stolte traditioner for at riste kaffe af højeste kvalitet, og siden 1945 er ristningen foretaget med nøje udvalgte kaffebønner fra udelukkende CSC-certificerede farme.

17 produkter i alt

Arcaffè blev grundlagt i Livorno, nær Firenze i Toscana af Meschini-familien – kafferistere siden 1895. Prunella Meschini repræsenterer den 5. generation af familiens arbejde, og i en kombination af traditioner og innovation, sigter Prunella efter at bringe den italienske ånd til verden: kundetilfredshed, traditioner, ekspertise samt livlighed.

Før Prunella var det hendes far Enrico Meschini, som stod for udvælgelse og ristning af kaffe. Meschinis passion for espresso har bragt ham over hele verden, hvor han nøje har udvalgt de enkelte bønner helt ude hos de lokale bønder.

Ud over at være manden bag Arcaffé’s store luksussortiment er han medlem af den internationale jury for “The Cup of Excellence”, pioner medlem af “Speciality Coffee Association” og stifter af CSC-organisationen og certificeringen.

Arcaffés kaffe er ristet separat og derefter blandet for at skabe opskrifter, der passer til en lang række behov. Arcaffés blandinger af kaffe er karakteristiske italienske og udviklet til at tilfredsstille den moderne smag af en international kundekreds.

Der har altid været én præcis filosofi hos Arcaffé: at opsøge og promovere de bedste kaffer i verden.