Søg i bloggen
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Vi præsenterer Gaggia espressomaskiner

Udgivet: 05/09 2017
Kategorier: Tips & guides

Vi præsenterer Gaggia espressomaskiner

Italienske Gaggia er espressomaskinens moder - i 1932 tog Giovanni Achille Gaggia patent på den første dampfri kaffemaskine, som i stedet bryggede ved at føre vand gennem den malede kaffe via tryk. Denne metode er sidenhen blevet forfinet og anvendes nu i alle typer espressomaskiner. 

  

Gaggia Gilda

Gaggia Gilda fra 1952

  

Gaggia som firma blev grundlagt i 1948 med base i Milano, og allerede året efter begynder produktionen af den første espressomaskine til kaffebarer: Classic. I 1952 lancerede de deres første model til det private marked, Gilda, og sidenhen er der kommet en lang række modeller til verden, bl.a. den populære Gaggia Brera og Gaggia Classic, som i sandhed lever op til sit navn - en vaskeægte klassiker.

 

Gaggias historie

 

I dag består Gaggias sortiment af semiautomatiske, automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner, og i nedenstående videoer vil Ida og Morten gennemgå en lang række af modellerne - bl.a. de nye modeller: Velasca & Babila.

 

Gaggia er uden tvivl synonym med ægte italiensk espresso, og i dag kan vi takke Achille Gaggia for hans passion og evner indenfor udviklingen af espressoteknikken, som har givet os den fantastiske lille drik med den flotte crema!