Chaplon Te

Produkter
There are 24 products.

24 produkter i alt

Køb Chaplon te her!

Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af Chaplons skønne økologiske teblandinger - vi har både de løse teer i de smukke dåser og refills i op til 700g, som er perfekte til genopfyldning af tomme  dåser.

Uanset om du er til sorte, grønne eller hvide teer, så har vi teen til dig - her er både de klassiske teer, fx en klassisk Earl Grey, samt teer med skønne smagsgivere, fx frugt, blomster, krydderier og lignende - prøv fx den skønne Bjergblomst te. Ligeledes findes også et skønt udvalg af Chaplon urteteer. 

Hvem er Chaplon Te?

Chaplon er grundlagt af Jas Lauritzen og er drevet af forkærligheden for højkvalitets te. Jas har rejst i Asien i årevis, for at finde den bedste te. Chaplon har i dag sine egne teplantager på Sri Lanka (tidligere Ceylon), hvor teen dyrkes efter japanske principper og her fokuseres på kvalitet fremfor kvantitet. Her er smagen og kvaliteten i fokus, og der produceres kun en begrænset mængde te hver sæson.

Chaplon arbejder med et fuld fokus på socialt ansvar - med respekt for både personer og landet, fx får alle arbejdere på plantagen samt deres familier gratis sundhedspleje og der tilbydes desuden gratis uddannelseslektioner.