Siemens EQ 9 espressomaskiner

EQ 9 er de absolut bedste espressomaskiner fra Siemens, og de lydsvage maskiner er til dig, der kun vil have det allerbedste. Her har du igen en Siemens kaffemaskine med tysk præcision ned i mindste detalje.

Produkter
There are 13 products.

13 produkter i alt

Siemens EQ 9 espressomaskiner - topmodellen fra Siemens

EQ 9 er de absolut bedste espressomaskiner fra Siemens, og de lydsvage maskiner er til dig, der kun vil have det allerbedste. Her har du igen en Siemens kaffemaskine med tysk præcision ned i mindste detalje. 

Integrerede beholdere for et enkelt, stilrent design

I EQ.9-serien er vandtanken blevet en integreret del af espressomaskinen. Den har en kapacitet på hele 2,3 liter, og din maskine vil fortælle dig, hvornår det er tid til at fylde tanken igen, så du aldrig risikerer at mangle vand til at brygge din yndlingskaffe. 

Mælkebeholderen er også integreret, men kan let tages ud og sættes i køleskabsdøren. Desuden kan mælkebeholderen tåle at komme i opvaskemaskinen. For at sikre dig god hygiejne har EQ 9 autoMilk Clean, der er et fuldautomatisk damprengøringssystem, som sender varm damp gennem mælkesystemet efter brygning.

Siemens EQ9 s300 er en fuldautomatisk espressomaskine, der giver dig mulighed for at lave 10 forskellige kaffedrikke, som kan justeres i kaffestyrken og forholdet mellem kaffe og mælk.

Siemens EQ9 s500 Plus har en større skærm end s300 og flere kaffedrikke, brugerprofiler og indstillinger for kaffestyrke. Desuden har den kopvarmer og baristaMode, der giver dig endnu flere muligheder for at justere intensitet og temperatur

Siemens EQ 9 s500 Plus Connect har Siemens Home Connect, så du kan forbinde din telefon eller tablet til maskinen via WiFi, og således styre espressomaskinen fra Home Connect-app’en.

Siemens EQ 9 s700 Plus Connect er EQ9-seriens topmodel - altså toppen af toppen, crème de la crème, det allerbedste Siemens har at byde på. Den har selvfølgelig alt det gode fra både s300- og s500-modellerne, men derudover har den to indbyggede, separate kværne og bønnebeholdere, så du har mulighed for at have to forskellige slags bønner på maskinen samtidig. Når du vælger din kaffe, bestemmer du samtidig, hvilken bønne du vil bruge.

Vil du vide mere om modellerne i Siemens EQ 9-serien, har vi lavet et fantastisk blogindlæg om forskellene på de fire modeller i EQ 9-serien, hvor du kan læse meget mere om funktionerne på de individuelle espressomaskiner i sortimentet.