• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Vores butikker

#ButikAdresseAfstand

Skanderborg

Rigtig Kaffe A/S
Godthåbsvej 73
DK-8660 Skanderborg

Åbningstider

Mandag - fredag09.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 14.00

Butik med eget centrallager

Besøg butikken i Skanderborg og se de mange espressomaskiner, kaffekværne, tilbehør mm. Vi står altid klar til personlig vejledning og fremvisning af maskinerne, så du får den espressomaskine, der passer bedst til dit behov. 

Der er udstillet en lang række maskiner fra Siemens, Jura, Nivona, Gaggia, Nuova Simonelli m.fl. og vi byder selvfølgelig på en kop Rigtig Kaffe.

Butikken og centrallageret ligger i samme bygning, hvilket betyder, at når du køber hos os i butikken, kan du få varen med hjem samme dag. Handler du på webshoppen leveres der fra dag til dag.

Det er ikke alle maskinerne fra vores sortiment, du kan se, men vi har et bredt udvalg af de mest populære maskiner.
Her på siden kan du se det i produktbeskrivelsen, hvis produktet kan ses i vores showroom.

Århus

Rigtig Kaffe A/S
Banegårdspladsen 20
8000 Århus C

Åbningstider

Mandag - torsdag10.00 - 17.30
Fredag10.00 - 18.00
Lørdag10.00 - 14.00

Butik i hjertet af Århus

Rigtig Kaffe Århus åbnede 16. november 2016 dørene for første gang. Butikken ligger i hjertet af Århus tæt ved Bruuns Galleri, Banegården og Park Alle.

Butikken er fyldt med vores lækre kaffesortiment, kaffegadgets, kværne og bryggere. Du finder mere end 40 forskellige espressomaskiner fra mærker som Jura, Siemens, Nivona, Delonghi, Gaggia, Rancilio, Nuova Simonelli m.fl., som vi med glæde fremviser og demonstrerer for dig, så vi kan finde den helt rigtige maskine til dit behov.

Det er ikke alle varer, du finder på webshoppen, som findes i butikken, men vi kan hurtigt skaffe dem hjem til dig. Du er naturligvis også velkommen til at bestille din ordre til afhentning i butikken, så varerne er pakket og fundet frem til dig.