Kaffetilbud

Hvor finder jeg kaffe tilbud? Det gør du lige her på Rigtig Kaffe. Du finder de bedste tilbud på kaffe fra bl.a. Arcaffe, Kimbo, ItalCaffé, Lavazza, Guggenheimer, Illy og Izzo. Vi har både hele kaffebønner tilbud og kaffekapsler tilbud. Tag et kig i vores tilbudskategori på kaffe, bestil i dag, og nyd smagen af fantastisk kaffe allerede i morgen.

Produkter
There are 203 products.

203 produkter i alt

Kaffetilbud - Den bedste pris på de bedste bønner

Hvor er der tilbud på kaffe? Altid hos Rigtig Kaffe! Køb kaffebønner tilbud online hos os. Vi har et utal af kanon kaffetilbud, der bare ligger og venter på dig. Vi bestræber altid at have den bedste kaffe til den bedste pris - men nogle gange kan vi lave et endnu bedre tilbud til dig.

Her på siden kan du se alle vores tilbud på kvalitetskaffe fra kendte, velrenommerede kafferisterier som Arcaffe, Lavazza og selvfølgelig Rigtig Kaffes egne blends. Tilbuddene bliver løbende opdateret, så der kommer nye og spændende tilbud til dig.

Gode hele kaffebønner tilbud

Du behøver ikke længere bladre gennem den ene tilbudsavis efter den anden for at finde et godt kaffe-tilbud; på Rigtig Kaffe kan du nemlig altid finde masser af tilbud og gode priser på de bedste hele kaffebønner. 

Hos os er der de bedste tilbud på de bedste bønner. Du kan finde økologisk kaffe på tilbud, espresso kaffe tilbud og Lavazza billig kaffe. Vi har gode tilbud på kaffebønner fra blandt andre ItalCaffè, Lavazza, Kimbo, Arcaffe og Segafredo, så der er noget til enhver smag. 

Køb hele kaffebønner på tilbud og få den bedste kaffeoplevelse til den bedste pris. Friskmalede kaffebønner giver en mere intens smag og aroma, og det tager næsten ingen tid at male sine bønner i en god kaffekværn.

I dit lokale supermarked finder du typisk formalet kaffe fra mærker som Merrild, Peter Larsen og BKI - og intet ondt om det. Men hvis du er en rigtig kaffeconnoisseur og gerne vil have en endnu bedre kop kaffe, så vil du elske oplevelsen af friskmalede kaffebønner.

Rigtig Kaffe tilbud på egne blends

God kaffe er vores helt store passion, og derfor virkede det også helt naturligt for os, at prøve kræfter med kafferistning og -blends. I tæt samarbejde med Arcaffe lancerede vi i 2015 vores første kaffe, og den er i dag en af vores bedst sælgende varianter.

Vi kunne næsten ikke vente med at fortsætte udviklingen af kaffeblends i forskellige afristninger, med forskellige kaffebønner og fra forskellige dele af verden. Det er gennem årene blevet til ikke mindre end 27 forskellige kaffer fordelt i 5 serier.

Hver serie er skabt ud fra sit eget tema, men fælles for alle vores kaffer er, at bønnerne er nøje udvalgt af os, og vi har brugt lang tid på at smagsteste og finpudse alle vores blends, så de er helt perfekte - synes vi.

Arcaffe kaffe tilbud

Arcaffe er et italiensk speciality risteri, som vi har et tæt samarbejde med. De har lange og stolte traditioner for at riste kaffe af allerhøjeste kvalitet, og går ikke på kompromis med omhyggelighed eller bæredygtighed.


I dag er Enrico Meschini manden - eller rettere munden - bag Arcaffes lækre udvalg. Han er 4. generation på risteriet og har pioneret kaffeverdenen. Ud over at være medlem af den internationale jury til “The Cup of Excellence” og medlem af “Speciality Coffee Association” er han faktisk stifter af CSC-organisationen.

Lavazza kaffe tilbud

Italien er kendt som espressoens hjemland, og derfor er det måske ikke så mærkeligt, at mange af de førende kafferisterier er fra netop Italien. Det er altså heller ikke uden grund, at Lavazza er stolte af at være “Italy’s favourite coffee”. 

Fordi Lavazza er blandt de mest populære brands, kan du selvfølgelig finde et stort udvalg af Lavazza kaffe tilbud. Blandt andet kan du finde Lavazza Oro på tilbud.

Uanset, om du foretrækker stempelkande eller siemens espressomaskine - eller hvad som helst derimellem - kan vi varmt anbefale dig at tage et kig rundt i Rigtig Kaffe’s tilbud, hvor du kan finde masser af gode tilbud på fede kaffegadgets og udstyr til kaffebrygning af alle slags.

Tilbud på alt det bedste baristaudstyr

Ud over kaffe tilbud kan du på Rigtig Kaffe finde masser af gode priser på kvalitets-kaffemaskiner og alt det bedste barista udstyr til kaffeentusiasten. Hvis du er vild med en lækker latte eller en af de mange andre kaffedrikke, kan vi anbefale en praktisk mælkeskummer.

Mangler du bare en god termokande, der kan holde din kaffe varm, kan du selvfølgelig også finde sådan en her.

Vi har også masser af gode tilbud på espressomaskiner, uanset om du vil have en fuldautomatisk eller semiautomatisk espressomaskine. Har du brug for bedre kaffe på kontoret, har vi også en kraftfuld kaffemaskine til erhverv.

Tip: Vil du skabe endnu bedre stemning på kontoret, så køb nogle ekstra lækre kaffebønner - dine kollegaer vil elske dig for det.

Altid hurtig levering af kaffetilbud

Hos Rigtig Kaffe får du altid lynhurtig levering, fordi vi sender varerne fra vores eget lager. Vi pakker og sender typisk din ordre samme dag, og derfor får du din kaffe allerede 1-2 hverdage efter, du har bestilt. Husk, at du altid kan få gratis fragt på alle ordrer over 699,-

Er der kaffetilbud hvis man ønsker, at købe større mængder kaffe?

Ja - hos Rigtig Kaffe har vi altid mængderabatter, hvis du køber flere poser, samt et stort udvalg af lækre kaffepakker til gode priser.