Ascaso

En espressomaskine fra Ascaso er et håndlavet designobjekt, som ikke blot ser utroligt smuk ud - den lever også op til alle forventninger!
Se det store udvalg af Ascasos espressomaskiner, kværne og tilbehør her.

116 produkter i alt

Spanske Ascaso har siden 1962 produceret professionelle, semiautomatiske espressomaskiner, espressokværne og reservedele til espressomaskiner. Erfaringen er derfor indiskutabel! Ascaso ved, hvordan man laver espressomaskiner, der fungerer og samtidig holder et fedt og stilrent design i materialer af højeste kvalitet.

En Ascaso espressomaskine skal ses som et selvstændig kunstværk, som selvfølgelig bliver fremstillet i hånden. Målet er at lave espressomaskiner som dekorerer rummet, og lader farverne skabe en øjeblikkelig nysgerrighed - se blot den elegante og virkeligt retrolækre Ascaso Dream. Dream er et designikon og symbolet for Ascasos evner indenfor design og udvikling.

Hos Ascaso går man på ingen måder på kompromis med teknik og ydeevner. Maskinerne fra Ascaso har en ufattelig ydeevne, som langt hen af vejen er professionelle baristaer værdigt. Ascaso er kendt for deres kaffemaskiner med retro / vintage design, og har altid været en favorit blandt retro-folket.

Ascasos historie

Tilbage i 1952 og ti år frem var Jesús Ascaso ansat hos Gaggias spanske afdeling og i den periode dukkede der flere og flere espressomaskine-producenter op på markedet. J. Ascaso så muligheder med den stigende interesse og opdagede, at der opstod et behov for reservedele og service af maskinerne.

I 1962 tog han springet og startede sin egen virksomhed og produktion op. En sælger blev ansat til at introducere verden for Ascasos sortiment og på knapt 30 år bestod Ascasos sortiment af mere end 8.000 varenumre.

I 1997 kom José Luis Ascaso på idéen om at designe og udvikle Ascaso egne espressomaskiner og syv år senere er Ascaso repræsenteret i mere end 50 lande med over 23.000 varenumre indenfor reservedele samt fire espressomaskine-serier og en kværn. Gennem tiden har Ascaso udviklet og udvidet sortimentet flere gange og i 2019 besluttede man at sælge reservedelsafdelingen fra for udelukkende at kunne fokusere på at udvikle, designe og producere profesionelle semiautomatiske espressomaskiner til både private forbrugere, caféer, restauranter mv.

 • 1962: Ascaso grundlægges
 • 1990: Der brydes igennem på det internationale marked med et sortiment på 8.000 varenumre
 • 1996: Virksomheden udvider til 3000m2 og et sortiment på 15.000 varenumre
 • 1997: Produktionen og udviklingen af espressomaskiner påbegyndes
 • 2001: Ascaso bliver ISO 9001 certificeret
 • 2004: Repræsenteret i mere end 50 lande. Over 23.000 varenumre indenfor reservedele, 4 espressomaskine-serier samt 1 kværn
 • 2007: Over 50.000 varenumre indenfor reservedele
 • 2011: Over 80.000 varenumre indenfor reservedele, 6 espressomaskine-serier samt 3 kværne. En ny fabrik åbnes i Gavà.
 • 2012: Bar & Barista-modellerne introduceres til det professionelle marked
 • 2014: ISO 9001 certifikatet fornyes og Ascaso er repræsenteret i mere end 80 forskellige lande
 • 2017: Ascaso er repræsenteret i mere end 95 lande og Big Dream introduceres - den første maskine i verden, der er udført i ren rustfrit stål. Dream PID og Steel PID introduceres ligeledes.
 • 2018: Barista T lanceres - en professionel maskine med PID kontrol. Big Dream vinder “The Best Product Award SCA” i Amsterdam.
 • 2019: Ascaso sælger sin reservedelsafdeling for at fokusere på espressomaskiner

I dag er Ascaso repræsenteret i mere end 95 forskellige lande med fortsat vækst. Fabrikken i Barcelona består af mere end 4.000 m2 og der er 50 ansatte - alt designes, produceres og håndbygges fortsat i Barcelona.

Hos Rigtig Kaffe er vi stolte og officiel forhandler af Ascasos fantastiske espressomaskiner, espressokværne og tilbehør.