Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
39 DKK 720 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Bitz - se hele sortimentet her

Bitz er en super fed køkkenserie bestående af køkkenudstyr og service såsom bestik, tallerkener, skåle og kopper. Bitz-serien er inspireret af den nordiske stil, og er udført i smukt stentøj, træ og keramik.

Vil du vide mere om Bitz? - Læs mere her.
pr side
pr side

Bitz

Godt køkkengrej & smukt service - Bitz

Bitz er til dig, der er vild med smukt og funktionelt service og køkkenudstyr. Serien er i en klassisk nordisk stil og er udført i materialer såsom træ, keramik og farvestrålende glaseret stentøj - hos Rigtig Kaffe har vi alt fra serveringsfade og skåle til tallerkener, bestik og krus.

Bitz er et nyere dansk brand, der leverer smukt og funktionelt køkkengrej og service. Brandet har fået sit navn efter Christian Bitz, der er kendt for at være sundhedsekspert, foredragsholder og tv-vært, som med stor begejstring formidler sin sundhedsviden. Christian Bitz har det klare mål om at gøre Danmark sundere og har derfor udviklet en flot serie med fokus på, at det skal være sjovere og nemmere at være sund i hverdagen.

Filosofien bag Bitz

I Bitz-serien er der lagt vægt på de forskellige materialers struktur og farver for at skabe et flot og moderne design. Bitz' udvalg består af bestik i forskellige farver, stel i stentøj og benporcelæn, stilfulde glas til bordet samt skåle og fade i forskellige størrelser og farver. Med Bitz' service bliver det aldrig kedeligt at spise sin mad. 

Et af principperne bag Bitz' tallerkner er mindre spiseflade for at få portionerne til at se større ud. Der er samtidig højt fokus på farver og kvalitet, og Christian Bitz forsøger sig gerne med at blande farverne i serien, således man får en mere farvepræget borddækning. 

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort og bredt udvalg af Bitz' fantastiske produkter - se bl.a. den populære Bitz Gastro-serie bestående af tallerkener i utroligt smukke farver eller de mange kopper & krus i forskellige størrelser, former og farver.