Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
69 DKK 730 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Rosti - se hele sortimentet her

Rosti's fantastiske Margrethe-skåle er kendte og bosat i størstedelen af Danmarks husholdning, og du kan nu købe et stort udvalg af skåle, skålesæt, grydeskeer m.m. her hos Rigtig Kaffe! 

Vil du vide mere om Rosti ? - Læs mere her.
pr side
pr side

Rosti

Virksomheden Rosti stammer helt tilbage fra 1944, hvor Rolf Fahrenholtz og Stig Jørgensen fik ideen om at starte et livslangt partnerskab. Rosti er primært kendt for sine funktionelle melaminprodukter til køkkenet, de fleste er bekendte med Margrethe-skålen og dens traditionsrige univers. 

Rostis fokus er primært på det nordiske univers, hvor hygge, nærvær og funktionelt køkkengrej har en stor værdi for virksomheden. Rolf og Stig har både beskæftiget sig med bl.a. jernprodukter og bakelit, hvor de til sidst endte med at arbejde med materialet kaldet melamin. Det var her Rosti begyndte at få sin succes. 

Da Rosti i 1947 havde ønsket om at fremstille røreskåle begyndte eventyret om de kendte Margrethe skåle. Margrethe-skålene blev først lanceret i tre størrelser i 4 farver, senere blev der lanceret flere størrelser og skålene blev fremstillet med gummiring i bunden, til sidst fik alle skålene et tilhørende låg. 

Efterfølgende har Rosti gennem årene fremstillet blæsestøbte flasker og dunke, hvor de især havde eb stor produktion af store plastdunke til bl.a olie, rengøringsmidler og kosmetikprodukter. Derudover blev der fremstillet eksportflasker, sodavandskasser, dukker til førstehjælpsdemonstration, parasolfødder og meget mere.