Peugeot

Peugeot er synonymet for fransk gourmetmadlavning, og du finder en bred vifte af kvalitetsprodukter, som gør madlavningen lidt sjovere. Sortimentet indeholder kværne i forskellige versioner, vintilbehør i form af proptrækkere i moderne designs samt kaffetilbehør til hjemmet.

5 produkter i alt

Kvalitetsudstyr og moderne tilbehør til madlavningen og hjemmet 

Peugeot blev grundlagt tilbage i 1810 i den franske by, Quingey, hvilket stadig er her, du kan finde hovedsædet. Der blev i midten af det 19. århundrede startet produktion af kaffe- og peberkværne, og i dag er Peugeot en reference for kværne og det foretrukne mærke hos mange kokke. 

De populære kværne er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi, og du kan både få dem i klassisk samt moderne designs og materialer. Derudover fås krydderikværnene både som mekanisk, elektrisk og mekanisk med det patenterede uSelect system. 

Peugeot's succes fortsatte, og brandet blev et synonym for fransk gourmetmadlavning. Sidenhen er sortimentet blevet kraftigt udvidet, og du kan finde en bred vifte af vintilbehør, fade til tilberedning, skærebrætter, kaffe- og te tilbehør og meget mere.