Eureka

Eureka er et italiensk brand, som specialiserer sig inden for espressokværne, hvor de har et bredt sortiment med nogle af de fedeste og mest eksklusive kværne på markedet.

11 produkter i alt

Eureka espressokværne i italiensk kvalitet

Eureka er et italiensk brand, som specialiserer sig inden for espressokværne, hvor de har et bredt sortiment med nogle af de fedeste og mest eksklusive kværne på markedet. 

Virksomheden har en simpel vision; at lave den bedste espressokværn på markedet. Det ser ud til at være lykkedes, for i dag er det den foretrukne kaffekværn for mange kaffeentusiaster, fordi det ganske enkelt er en af verdens bedste kaffekværne. 

Kvalitet og design går hånd i hånd og har gjort det siden 1920, hvor Aurelio Conti grundlagde virksomheden. Der har altid været fokus på at fremstille elegante og kraftfulde kaffekværne, og de har siden begyndelsen været blandt de førende designere og producenter af moderne og elegante kaffekværne. 

En Eureka espressokværn er italiensk håndværk og kvalitet, der afspejler Italiens passion for god kaffe. Er du en ægte kaffeelsker, der vil have en rig smagsoplevelse med friskkværnede hele kaffebønner, er en Eureka kaffekværn noget for dig. 

Innovativt design og højeste teknologi

Eureka har konstant fokus på udvikling af nye og innovative teknikker - det har for eksempel ført til deres ACE-System, der forhindrer statisk elektricitet i at få det fine espressokaffe til at klumpe. Det sikrer dig renlighed og mindre spild, så du lettere kan regne med, at den mængde kaffe, du putter i, også kommer ud igen. Ydermere har Eureka et “blow up”-system, der puster det sidste kaffe ud og sikrer, at der ikke ligger kaffe tilbage i kværnen, så du kan male kaffe uden spild.

Espressokværnene fra Eureka er hurtige og lette at vedligeholde. Kværnen kan skilles ad ved at fjerne 9 skruer, så du kan rengøre eller udskifte kværnblade. Det specielle design på kværnbladene sikrer dig perfekt malet kaffe til både espresso og alle andre kaffevarianter - for eksempel filterbryg eller stempelkaffe. Der er trinløs justering og ekstraordinær indstillingspræcision takket være den innovative opbygning af kværnen.

Maskinen er udstyret med en holder til dit portafilter, som kombineret med timeren kan give dig en håndfri kaffemaling, så du kan lave noget andet, mens maskinen kværner - hvis du da kan nå det! Kaffebønnerne bliver nemlig malet med lynets hast, så du skal ikke vente mange sekunder. 

Det ville være en overdrivelse at kalde disse espressokværne lydløse, men de er meget stille! Cirka 20 dB lavere end konventionelle kværne. Ydermere er Eurekas kværne udstyret med en praktisk bønnebeholder, der let kan fjernes uden at tømme den først på grund af den smarte lukkemekanisme i bunden. 

Forskellige modeller til forskellige behov

En espressokværn kan male kaffen finere end en standard kaffekværn. Espressokværnene fra Eureka kommer i mange forskellige modeller og prisklasser. Fælles for dem er det specielle knivdesign med flade kværnblade og en uovertruffen indstillingspræcision. Leder du efter en espressokværn med timer, har alle vores modeller en timer-funktion ud over muligheden for manuel betjening. Silent technology sikrer dig en støjsvag maling.

En kværn fra Eureka er god til både espresso og andre kaffetyper, da du har mulighed for at justere, hvor fint dine kaffebønner skal males. 

Ægte italiensk håndværk

En espressokværn fra Eureka er et must for kaffeconnoisseuren og hjemmebaristaen; der er altså tale om topprofessionelt udstyr, så du bliver med garanti ikke skuffet over kvaliteten. Italienerne elsker deres kaffe, hvilket kan ses i håndværket og den høje standard for baristaudstyr

Eureka er ikke en billig espressokværn, men du får til gengæld masser af kvalitet for pengene. 

Der er fokus på detaljen, når der bliver produktudviklet, for at leve op til ønsket om at producere den allerbedste kaffekværn. Design, innovation og teknologi er nøgleord i virksomhedens arbejde, og det kan tydeligt ses på produkterne, der udstråler kvalitet. 

Alle maskinernes funktioner er nøje gennemtænkt og samlet i innovativt italiensk design. Alle produkter bliver produceret og samlet i hånden på fabrikken i Firenze. 

Husk plejeprodukter til din kværn! Det er en god idé med kaffekværnrens og en rensebørste, så du kan passe godt på din nye kaffekværn og sikre, at den holder længe.

Er du stadig i tvivl? Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige kaffe- eller espressokværn, der passer til dine behov.

FAQ

☕ Hvor længe holder en Eureka espressokværn?

Som tommelfingerregel kan kværnene holde til at kværne 300 kg hele kaffebønner.

☕ Kan man skræddersy Eurekas espressokværne?

Ja, Eurekas maskiner kan costumizes, og her på Rigtig Kaffe har vi skræddersyet maskiner, der dækker de fleste ønsker. 

☕ Er Eureka en espressokværn eller en espressomaskine?

Eureka er specialiserede i at lave espressokværne i højeste kvalitet og lækkert design.