Brewista

Brewista er et brand, der lægger omtanke, innovation, flair og omhyggelig opmærksomhed på detaljer i alt, hvad de gør. Fra design, elegant finish til brugervenlige produkter, som kunderne er begrejstrede for at bruge derhjemme, skaber Brewista kaffeoplevelser som ingen andre. Se det store udvalg her.

6 produkter i alt

Brewista - kærlighed til kaffe

Siden 2014 har Brewista skabt kaffeprodukter, der giver passionerede kaffeelskere og professionelle mulighed for at brygge virkelig fremragende kaffe. Brewista har været med til at hjælpe nogle af verdens bedste baristaer med at vinde mesterskaber over hele verden, og de har endda indgået et samarbejde med et par stykker for at hjælpe firmet med at innovere produkter, som folk vil elske at bruge.

Brewista elkedler

Hvis du nyder at bruge tid på at brygge din kaffe, så vil vi klart anbefale dig at tjekke de fede elkedler ud fra Brewista. Brewista Artisan elkedler er elektriske kedler, som kombinerer funktionalitet og ekstraordinært design. Du får her en kedel i høj kvalitet, som du kan bruge i mange år. 
Artisan kedlerne er udført med en gooseneck tud, som giver dig en større kontrol, når du hælder fra den. Den digitale base til kedlen giver dig mulighed for at kontrollere vandtemperaturen fra 60-100 grader samt den er udstyret med en "hold varm" knap, hvor kedlen holder på temperaturen i op til 60 minutter. Kedlen slukker efterfølgende af sikkerhedsmæssige årsager. Slutteligt er kedlerne udstyret med et smart touchdisplay, som gør dem nem at arbejde med. 

Brewista kaffevægte

Brewista fremstiller også super fede kaffevægte, som giver dig mulighed for at lave den perfekte brygning af pour over kaffe, da du har mulighed for at måle præcis, hvor meget vand du skal tilsætte din kaffe. Med udgangspunkt i dit forudindstillede forhold mellem vand og kaffe, kalkulerer vægten automatisk hvor meget vand, der skal bruges ud fra mængden af kaffe.