Macap

5 produkter i alt

Macap har lavet kaffekværne siden 1930, hvor virksomheden blev startet i Venedig i Italien. Macap producerer og udvikler stadig produkterne på fabrikken i den lille by Martellago ved Venedig.

En Macap kaffekværn er kendetegnet ved at være af aller højeste kvalitet, og alle produkterne er et resultat af mange års grundigt og effektiv udvikling.

Hvert eneste skridt i produktionen og i udvikling er medvirkende til at skabe, specielt kaffekværne, af den højeste kvalitet og holdbarhed på markedet. Macap har et eneste mål med hver eneste kaffekværn - at skabe en kværn der er et pålideligt, stabilt og trofast redskab når det kommer til brygning af kaffe og espresso.

Macap producerer hovedsageligt espressokværne til brug sammen med semiautomatiske espressomaskiner, og med repræsentation i 50 forskellige lande, er Macap en af markedslederne, når det kommer til højkvalitets espressokværne.

Hos Rigtig Kaffe har vi Danmarks største udvalg af kaffekværne fra Macap, og er du i tvivl om hvilken en der er den rigtige for dig, så kontakt os.