• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
49 DKK 2079 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Handpresso - se hele sortimentet her

Handpresso er en prisvindende og super praktisk lille håndholdt espressomaskine, som er perfekt til dig, der vil have espresso på farten. Fås også i Auto-udgave, som kan anvendes i bilen.

Vil du vide mere om Handpresso? - Læs mere her.
pr side
pr side

Handpresso

Prisvindende rejsebrygger fra Handpresso

Handpresso er en genial lille håndholdt rejsebrygger, der giver dig mulighed for at brygge espresso, når du er på farten - en perfekt gadget til ham eller hende, der ikke vil gå på kompromis med kaffen, uanset om det er på rejsen, på jagt eller fiskeri, picnics og lignende.

Handpresso er en fransk producent af håndholdte espressomaskiner - såkaldte rejsebryggere eller rejsekaffebryggere. Handpresso blev stiftet i 2006 i Fontainebleau, Frankrig af danske Henrik Nielsen. 

Henrik designede verdens første håndholdte espressomaskine, Handpresso Wild, i 2005, og ideen kom til ham, da han sad på sit værelse på et eksklusivt hotel - uden muligheden for en ordentlig kop kaffe. Den grundlæggende tanke og ide var at lave en espressomaskine, man kan holde i hånden og dermed have med på farten. Derudover var det vigtigt, at espressomaskinen skulle være fuldkommen manuel, dvs uden batterier og elektricitet, så den kan anvendes overalt.

I dag er Handpresso’ens patenteret og sælges i mere end 50 lande verden over med mere end 400.000 solgte enheder siden januar 2008. Handpresso Wild skiftede sidenhen navn til Handpresso Hybrid, da man redesignede den en smule og gjorde det muligt at anvende både malet kaffe og E.S.E pods.

Som årene er gået, er der kommet flere varianter til sortimentet, bl.a. lancerede man i 2012 første udgave af Handpresso Auto, der som navnet antyder, kan tilsluttes strøm i bilen, så man hurtigt og let kan brygge espresso på køreturen. I dag har Handpresso leverandøraftaler med bl.a. Audi, Tesla, VW, Renault m.fl. I december 2017 lancerede man endnu en Handpresso Auto, denne gang Auto Capsule-modellen, der kan anvende kaffekapsler.

Handpresso revolutionerede espresso-markedet og i løbet af de to første år vandt den fantastiske kaffegadget ikke mindre end 7 internationale design priser - bl.a. IF Product Design Award og Formland Design Award.

Handpresso er inspireret af og designet ud fra Leonardo da Vincis citat: “Simplicity is the ultimate sophistication”. Handpresso arbejder udfra en vision om enkelhed, kvalitet og mobilitet, som skal give forbrugeren en fantastisk espressooplevelse.