Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
89 DKK 695 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

BRITA - se hele sortimentet her

BRITA er en af de førende indenfor filtrering af postevand og dermed fjernelse af kalk og urenheder, hvilket gør en BRITA vandfilterkande et must til espressomaskiner, der absolut ikke tåler kalk. Vandfilterkanderne kan desuden anvendes til drikkevand for at opnå en blødere og bedre smag.

Vil du vide mere om BRITA? - Læs mere her.

BRITA

BRITA - Effektiv filtrering af vand

Tyske BRITA har I mere end 40 år stået for konstant innovation og den højeste kvalitet i udviklingen af vandfilterløsninger.

For at retfærdiggøre BRITA's høje kvalitetskrav er der både intern og ekstern kvalitetskontrol. Den uafhænge og velrenomerede tyske TÜV SÜD kontrollerer jævnligt konsistensen og kvaliteten af vandfiltre og patroner til husholdninger. TÜV SÜD certificerer fødevarestatus for BRITA vandfiltre og MAXTRA-patroner i overenstemmelse med tysk og europæisk lovgivning.

Historien om BRITA går helt tilbage til 60’erne, hvor Heinz Hankammer grundlagde firmaet, som blev opkaldt efter hans datter. Idéen bag BRITA er simpel: optimering af postevand. Først i forbindelse med bilbatterier og efterfølgende udvidet til hjemmet.

I 1970 blev den første vandfilterkande i BRITA’s navn designet, udviklet og patenteret. Udseendet var klassisk 70’er orange, men især filtreringsteknologien var visionær takket være den ionbyttede aktive kul, der effektivt fjernede kalk og lignende - resultatet var blødere og mere velsmagende vand.

Siden 70’erne har BRITA været førende indenfor filtrering af vand, og sortimentet består i dag af flere forskellige kandemodeller herunder den klassiske Marella XL, den nye Flow med tappehane til køleskabet, samt kalkfiltre.

I dag er BRITA ejet af Heinz Hankammers søn, Markus, som siden 1999 har stået i spidsen for sin fars virksomhed. Med stor stolthed over faderens fremsyn, føres BRITA videre i faderens ånd. BRITA har i dag mere end 1800 medarbejdere verden over i nationale og internationale datterselskaber samt filialer, der er fordelt over 66 forskellige lande. Varerne produceres i Tyskland, Storbritannien, Italien, Schweiz og Kina.