BRITA

BRITA er en af de førende indenfor filtrering af postevand og dermed fjernelse af kalk og urenheder, hvilket gør en BRITA vandfilterkande et must til espressomaskiner, der absolut ikke tåler kalk. Vandfilterkanderne kan desuden anvendes til drikkevand for at opnå en blødere og bedre smag.

15 produkter i alt

BRITA - Effektiv filtrering af vand

Tyske BRITA har I mere end 40 år stået for konstant innovation og den højeste kvalitet i udviklingen af vandfilterløsninger.

For at retfærdiggøre BRITA's høje kvalitetskrav er der både intern og ekstern kvalitetskontrol. Den uafhænge og velrenomerede tyske TÜV SÜD kontrollerer jævnligt konsistensen og kvaliteten af vandfiltre og patroner til husholdninger. TÜV SÜD certificerer fødevarestatus for BRITA vandfiltre og MAXTRA-patroner i overenstemmelse med tysk og europæisk lovgivning.

Historien om BRITA går helt tilbage til 60’erne, hvor Heinz Hankammer grundlagde firmaet, som blev opkaldt efter hans datter. Idéen bag BRITA er simpel: optimering af postevand. Først i forbindelse med bilbatterier og efterfølgende udvidet til hjemmet.

I 1970 blev den første vandfilterkande i BRITA’s navn designet, udviklet og patenteret. Udseendet var klassisk 70’er orange, men især filtreringsteknologien var visionær takket være den ionbyttede aktive kul, der effektivt fjernede kalk og lignende - resultatet var blødere og mere velsmagende vand.

Siden 70’erne har BRITA været førende indenfor filtrering af vand, og sortimentet består i dag af flere forskellige kandemodeller herunder den klassiske Marella XL, den nye Flow med tappehane til køleskabet, samt kalkfiltre.

I dag er BRITA ejet af Heinz Hankammers søn, Markus, som siden 1999 har stået i spidsen for sin fars virksomhed. Med stor stolthed over faderens fremsyn, føres BRITA videre i faderens ånd. BRITA har i dag mere end 1800 medarbejdere verden over i nationale og internationale datterselskaber samt filialer, der er fordelt over 66 forskellige lande. Varerne produceres i Tyskland, Storbritannien, Italien, Schweiz og Kina.