Arcaffe Rigtig Kaffe Samambaia 500g Hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

159,95 DKK

Pris v/ 6 stk: 108,33 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 99,92 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 95,79 DKK / stk

Pris v/ 48 stk: 91,67 DKK / stk


Ref: 25B-CB1112
EAN: 8033959090794

Arcaffe Rigtig Kaffe Samambaia er en single estate 100% arabica kaffe fra Brasilien, som er udviklet i et tæt samarbejde mellem Arcaffe og Rigtig Kaffe.

Du får en mediumristet kaffe med en fløjlsblød og fyldig krop. Smag og duft er utroligt velbalanceret og leder tankerne hen mod mandel, chokolade og kakao - en fantastisk sødmefuld oplevelse med en lang og vedvarende eftersmag.

Fazenda Samambaia er en kaffefarm beliggende i Minas Gerais-regionen i det østlige Brasilien. Her ligger farmen blandt grønne bakker i et område med ideelle forudsætninger for kaffedyrkning - her bliver dyrket nogle af Brasiliens fineste kaffebønner.

Farmen ejes i dag af Henrique Dias Cambraia, som er fjerde generation af familien, der har dyrket kaffe siden 1896. 

På farmen dyrkes arabica af flere varianter, bl.a. Yellow Catucaì, Yellow Bourbon, Mundo Novo, Yellow Topazio og Acaià. Kaffen dyrkes i bakkerne i 1000-1100 meters højde for at sikre den bedste kvalitet.

Brasilien er verdens største kaffeproducent, der leverer 42 mio kaffesække, hvilket svarer til ca 30% af verdensproduktionen. Brasiliansk arabica varierer fra område til område, men generelt er kaffen blød og mild med et lavt syreindhold og en krydret og nøddeagtig smag med noter af chokolade eller kakao.

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

  Kaffebønnernes oprindelse

  Fazenda Samambaia

  I området Campos dos Vertentes, Brasilien ligger Samambaia plantagen, som ejes af Henrique Cambraia. Her dyrkes en af de bedste, traditionelle, uvaskede brasilianske kaffer, som er kontrolleret af BSCA (Brazilian Specialty Coffees Association).

  Fazenda Samambaia er medlem af Brazilian Speciality Coffee Association og har en omspændende historie med flere prisvindende kaffer. Passionen for kaffe og en eksperimenterende tilgang til produktionen er en af kilderne til Samambaias succes.

  ProducentFazenda Samambaia
  LandBrasilien
  Produktionsområde“Campos dos Vertentes”, Minas Gerais state, Sul de Minas regionen
  ArtArabica
  VariationYellow Catucaì, Yellow Bourbon, Mundo Novo, Yellow Topazio og Acaià
  Højde1.000 - 1.100 m.
  BehandlingUvasket
  TørringSoltørret
  HøstMaj til juli

  KaffestyrkeMedium
  Arabica100%
  Robusta0%
  KaffetypeHele kaffebønner
  NoterMandler
  NoterChokolade
  NoterKakao
  OprindelseBrasilien
  Vægt500 g
  Ristedato12.2020
  Bedst før12.2022

  Om Arcaffe

  Arcaffe
  Vis alle produkter fra Arcaffe

  0 anmeldelser af Arcaffe Rigtig Kaffe Samambaia 500g Hele kaffebønner

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Relaterede blogindlæg

  Andre produkter i samme kategori: