• Rigtig Kaffe
 • Rigtig Kaffe
Rigtig Kaffe Super Crema Økologisk 500g Billigst på PriceRunner

Fra Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe Super Crema Økologisk 500g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


169,95 DKK

Pris v/ 6 stk: 108,33 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 99,92 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 91,63 DKK / stk

Pris v/ 48 stk: 83,32 DKK / stk

Rigtig Kaffe Super Crema er en økologisk 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Peru, Sumatra og Guatemala. 

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Dette er hele kaffebønner


Produktbeskrivelse

Rigtig Kaffe Super Crema er en økologisk 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Peru, Sumatra og Guatemala.

Du får en medium til mørkristet kaffe med en flot og fyldig smag og duft, hvor du vil opleve noter af chokolade og nødder. Eftersmagen er velafbalanceret med en let sødme.

Super Crema er en utroligt spændende kaffe takket være kombinationen af arabicabønner fra Syd- og Mellemamerika samt Indonesien. Du får en kaffe med en god fylde og power, som giver en utroligt lækker espresso med en flot, tæt crema. Rigtig Kaffe Super Crema lever virkelig op til sit navn, og giver dig en utroligt autentisk italiensk espressooplevelse.

Rigtig Kaffes blå serie består af fire forskellige kaffeblends, som er skabt udfra en forståelse for, hvordan kaffe skal ristes og håndteres, for at få den absolut bedste oplevelse - uanset om man er til en dampende espresso eller en cremet latte.

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

Certificering

 Økologisk kaffe

Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
EU Økologi mærket Ja
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Chokolade
Noter Nødder
Oprindelse Peru
Oprindelse Sumatra
Oprindelse Guatemala
Vægt 500 g
Ristedato Super Crema Økologisk: 08.08.2022
Bedst før Super Crema Økologisk: 08.08.2024
Rigtig Kaffe
Rigtig Kaffe
Brandet Rigtig Kaffe blev skabt af os, som er passionerede kaffeelskere. Vi synes nemlig, at livet er for kort til kedelig kaffe. Derfor har vi udviklet fem nøje udvalgte og eksklusive kaffeserier. I alt har vi 28 forskellige kaffeblends fra hele verden i eget navn med hver sin historie og karakter. Rigtig Kaffes egne kaffeblends fås kun i hele kaffebønner, da du får den absolut bedste smagsoplevelse ved at anvende friskkværnede bønner. Du finder alle vores kaffer her.

Se flere produkter fra Rigtig Kaffe

0 anmeldelser af Rigtig Kaffe Super Crema Økologisk 500g Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse