Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Kaffe med smag

Prøv hele kaffebønner med smag - findes med rigtig mange forskellige smagsnoter som chokolade, vanillie, tiramisu, hasselnød og mint.

Produkter
There are 10 products.

10 produkter i alt

Kaffe med smag

Kaffe med smag er populært som aldrig før og hos Rigtig Kaffe finder du et spændende udvalg af hele kaffebønner med smag samt instant kaffer - fantastiske kaffer til selvforkælelse eller som gave til en kaffeelsker, der tør prøve noget nyt.

Under ristning tilsættes der smagsgivende sirup med hver sin karakteristiske smagsnuance - det kan fx være hasselnød, fløde, tiramisu eller lakrids. Udvalget er stort og kun fantasien sætter grænsen for, hvad risteren kan tilsætte af smag.

På grund af behandlingen vil bønnerne være mere klistrede end normalt og dette kan efterlade spor i din kaffekværn. Derfor anbefaler vi, at du kun bruger disse typer bønner med en kaffemølle. Du bør ikke anvende bønnerne i espressomaskiner med kværn eller i espressokværne.

Hos Rigtig Kaffe anbefaler vi, at du bruger kaffebønner med smag til filterbrygning, stempelkander, pour over og lignende. Prøv kaffen med smag som en klassisk kop kaffe eller som iskaffe, som en læskende forfriskning en sommerdag.