• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Filtrering

Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
29 DKK 60 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsmail!

Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

1883 Routin - se hele sortimentet her

Her finder du vores store udvalg af franske 1883 Routin’s fantastiske gourmet sirupper, der er velegnet til brug i kaffe, desserter, bagværk mm. Her finder du nogle af de absolut bedste sirupper på markedet med en fyldig og kraftig smag.

Vil du vide mere om 1883 Routin? - Læs mere her.

1883 Routin

Kaffesirup & dessertsaucer fra 1883 Routin

Siden 1883 har Philibert Routin vist sin ekspertise i at lave sirupper og lignende smagstilsætninger, og hele historien begyndte, da han blandede 24 planter og krydderier fra de franske Alper til sin første sirup. 

1883 Routin har i dag den største produktlinje lavet til fagfolk, der sælges i mere end 75 lande og er tilgængelig i en bred vifte af lækre produkter: sirup, saucer, frappes og smoothies. 1883’ produkter er kendt for sin store mangfoldighed og findes på barer, cafeer og i specialbutikker verden over.

1883 Routin i årstal

I 1883 grundlægger Philibert Routin, Routin Company i Chambery, i hjertet af de franske alper. Virksomheden producerer sirup, men fokuserer hovedsagelig på alkohol lavet med urter fra de omkringliggende bjerge.

I 1960 registrerer Routin en stigning i salget af sine sirup og alkohol takket være den blomstrende turisme i de franske alper og det hurtigt stigende forbrug af sirup i Frankrig og Vesteuropa.

I 1987 lancerer Routin et sensorisk analyse laboratorium og R & D-afdeling for at videreudvikle sin ekspertise og overgå kundernes forventninger.

I 1996 introducerer Routin et nyt premium brand specifikt dedikeret til foodservice fagfolk, resultatet af et århundrede af forskning og erfaring.