1883 Routin

Her finder du vores store udvalg af franske 1883 Routin’s fantastiske gourmet sirupper, der er velegnet til brug i kaffe, desserter, bagværk mm. Her finder du nogle af de absolut bedste sirupper på markedet med en fyldig og kraftig smag.

18 produkter i alt

Kaffesirup & dessertsaucer fra 1883 Routin

Siden 1883 har Philibert Routin vist sin ekspertise i at lave sirupper og lignende smagstilsætninger, og hele historien begyndte, da han blandede 24 planter og krydderier fra de franske Alper til sin første sirup. 

1883 Routin har i dag den største produktlinje lavet til fagfolk, der sælges i mere end 75 lande og er tilgængelig i en bred vifte af lækre produkter: sirup, saucer, frappes og smoothies. 1883’ produkter er kendt for sin store mangfoldighed og findes på barer, cafeer og i specialbutikker verden over.

1883 Routin i årstal

I 1883 grundlægger Philibert Routin, Routin Company i Chambery, i hjertet af de franske alper. Virksomheden producerer sirup, men fokuserer hovedsagelig på alkohol lavet med urter fra de omkringliggende bjerge.

I 1960 registrerer Routin en stigning i salget af sine sirup og alkohol takket være den blomstrende turisme i de franske alper og det hurtigt stigende forbrug af sirup i Frankrig og Vesteuropa.

I 1987 lancerer Routin et sensorisk analyse laboratorium og R & D-afdeling for at videreudvikle sin ekspertise og overgå kundernes forventninger.

I 1996 introducerer Routin et nyt premium brand specifikt dedikeret til foodservice fagfolk, resultatet af et århundrede af forskning og erfaring.