Spar 30%
Aida Raw Opbevaring Smoke 5 x 11 cm Billigst på PriceRunner

Fra Aida

Aida Raw Opbevaring Smoke 5 x 11 cm

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

69,95 DKK

99,95 DKK

Spar 30,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Aida Raw opbevaringsglas er elegante og tidsløse glas, som er uundværlige til opbevaring af kolonialvarer som eksempelvis ris, gryn, pasta, te og sukker.


Produktbeskrivelse

Aida Raw opbevaringsglas er elegante og tidsløse glas, som er uundværlige til opbevaring af kaffebønner eller kolonialvarer som eksempelvis ris, gryn, pasta, te og sukker. 

Du kan tilmed bruge glassene som vaser eller urtepotter til enkle buketter og grene eller til de meget populære og smukke sukkulenter og kaktusser.

Opbevaringsglassene stammer fra Raws creative concept serie, som har fremstillet disse stilrene popbevaringsglas i røgfarvet glas med proplåg i teak tre. Glassene er designet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. 

Opbevaringsglassene har et enkelt men eksklusivt udtryk, som passer perfekt ind i den nordiske boligindretning. Glassene kan gå i opvaskemaskinen, mens trælågene bør rengøres med en fugtig klud.

Findes i flere størrelser. 

Materiale Glas
Materiale Træ
Diameter 5 cm
Højde 11 cm
Lufttæt Ja
Aida
Aida
Se det store udvalg af Aidas forskellige kollektioner og serier, som er fremstillet i samarbejde med kendte designere. Vores udvalgte sortiment fra Aida indeholder bl.a. stentøj, glas, porcelæn, bestik og køkkenudstyr.

Se flere produkter fra Aida

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde