Mælkeskummer Test (2022): Din guide til at vælge den bedste mælkeskummer

19/10 2021 : Anmeldelser & Test
Mælkeskummer Test (2022): Din guide til at vælge den bedste mælkeskummer

Mange elsker en dejligt cremet cappuccino, men det er langt fra alle, der har en fantastisk fuldautomatisk espressomaskine, som kan lave velsmagende mælkedrikke for en. Synes du kaffen i termokanden er blevet lidt ensformig, og vil du også gerne kunne lave en lækker latte hjemme hos dig selv, så bør du investere i en mælkeskummer.

Er du på udkig efter en bedst-i-test mælkeskummer? Så skal du læse med her, hvor vi har lavet en kombineret manuel og elektrisk mælkeskummer test. 

I vores mælkeskummertest har vi udvalgt nogle af de bedste automatiske og manuelle mælkeskummere, der findes på markedet. Vi har testet mælkeskummernes funktionalitet, kapacitet, rengøringsvenlighed og design, samt hvor meget du får for dine penge. 


1# Jura mælkeskummer Hot & Cold - Lækkert design og perfekt mælkeskum

Jura Hot & Cold er en af de bedste mælkeskummere på markedet, fordi den ganske enkelt laver det bedste mælkeskum - både varmt og koldt. Den er utroligt nem at gøre ren, og der er ingen problemer med fastbrændt mælk i bunden.

Juras vidunderlige mælkeskummer er kommet i en ny og forbedret version, der både kan lave varmt og koldt mælkeskum - endnu bedre. Den har også fået opdateret sit ydre, som er blevet lettere at holde rent og og isolerer bedre, så mælkebeholderen ikke bliver så varm udenpå. Har du i forvejen en Jura espressomaskine, så har du allerede et match til en mælkeskummer!

Der følger 3 piskere med til mælkeskummeren, hvor to er til opskumning og en til omrøring. Med én knap kan du vælge mellem maskinens tre funktioner; skum kold mælk, skum mælken og varm den op, eller opvarm mælken under omrøring, hvor der ikke dannes skum. 

Det er den mest driftsikre mælkeskummer, vi har i vores sortiment, og hos Rigtig Kaffe får vi stort set ingen reklamationer på modellen.

Tekniske specifikationer på Jura Hot & Cold mælkeskummer:

Temperatur

Kold, middel, maks.

Maks. kapacitet (varm mælk/kakao)

340 ml

Maks. kapacitet (mælkeskum)

250 ml

Autosluk

Ja

Farve

Sort og stål

Strømforbrug (effekt)

600 W

Dimensioner

H 20,9 / Ø 12,5#2 Severin SM3586 Spuma 700 - Driftsikker og brugervenlig mælkeskummer

Severin Spuma 700 kommer ind på en andenplads i vores mælkeskummer test. Den kunne næsten have sneget sig ind på førstepladsen, for mælkeskummet er det næstbedste vi har testet - efter Jura.

Vores Severin mælkeskummer test viser, at det er en meget driftsikker, praktisk og brugervenlig mælkeskummer, som både skummer og opvarmer mælk og endda kan lave rigtig varm chokolade fra hele chokoladestykker. 

Mælkebeholderen har en helt perfekt hældetud, der nærmest inviterer til at eksperimentere med latte art. Beholderen er udført i rustfrit stål og kan komme i opvaskemaskinen. 

Severin SM3586 Spuma 700 mælkeskummer bruger en innovativ induktionsproces til at opvarme mælk, som sikrer, at mælken ikke brænder på. Du kan justere temperaturen mellem 45°C og 65°C.

Med en kapacitet på op til 700 ml er der tale om en XXL mælkeskummer. Åbningen i låget kan bruges til at tilføje ekstra ingredienser til mælken undervejs - for eksempel kakaopulver. 

Tekniske specifikationer på Severin Spuma 700 mælkeskummer:

Temperatur

Kold / 45-65°C

Maks. kapacitet (varm mælk/kakao)

700 ml

Maks. kapacitet (mælkeskum)

350 ml

Automatisk tænd/sluk

Ja

Farve

Sort og stål

Strømforbrug (effekt) 

500 W

Dimensioner

15,5 x 25 x 19,5#3 Bialetti Soft Cream mælkeskummer - Mælkeskum på minutter

Bialetti Soft Cream er en elektrisk mælkeskummer, der er perfekt til at lave varmt mælkeskum. I løbet af 1-2 minutter har du varmt mælkeskum eller varm mælk. Der følger to piskere med; en til at skumme og en til omrøring.

Den laver lækkert, fint og cremet mælkeskum, der er helt perfekt til din cappuccino, latte eller andre varme mælkedrikke. 

Bialetti Soft Cream mælkeskummer har non-stick belægning, der letter rengøringen, og mælkeskummeren har et stilrent look i rustfrit stål, som passer ind i de fleste køkkener.

Tekniske specifikationer på Bialetti Soft Cream mælkeskummer:

Temperatur

Ca. 65°C

Maks. kapacitet (varm mælk/kakao)

240 ml

Maks. kapacitet (mælkeskum)

115 ml

Autosluk

Ja

Farve

Stål og sort

Strømforbrug (effekt)

500 W

Dimensioner

10 x 18,5 x 15,6#4 Bialetti Tuttocrema 6 kops manuel mælkeskummer - Blandt de bedste

Bialetti Tuttocrema er også en af vores favorit-mælkeskummere på markedet. Den er både helt utroligt praktisk og nem at bruge. Du kan varme mælken i mælkeskummeren direkte på komfuret, og når mælken er varm, fjerner du kanden fra varmekilden - og så skal stemplet bare pumpes op og ned indtil mælkeskummet har den ønskede konsistens.

I Norge er den løbet med titlen som den bedste mælkeskummer, blandt andet takket være dens dobbelte skummefilter, der gør mælkeskummeren i stand til at lave ekstra tyk creme. 

Mælkeskummeren kan ikke komme i opvaskemaskinen, men den har en indvendig non-stick belægning, der letter rengøringen, og varmeresistent håndtag, så du ikke brænder fingrene. 

Tekniske specifikationer på Bialetti Tuttocrema mælkeskummer:

Temperatur

Anbefalet ca. 65°C

Maks. kapacitet

600 ml

Farve

Sort

Varmekilde 

Keramisk, elektrisk eller gas-komfur

Højde

21,5 cm med låg (15 cm uden låg)#5 Bialetti Soft Cream - Kompromisløs mælkeskummer

Bialetti er stærkt repræsenteret i vores mælkeskummertest, men det er altså ikke uden grund. De revolutionerede kaffebrygningen i 1933, da de lancerede espressokanden Bialetti Moka Express.

Bialetti Soft Cream findes i forskellige designs; denne er udført i sort plast og kan rumme mere end den tilsvarende kande i rustfrit stål. Bortset fra det er de næsten ens, og du går ikke på kompromis med kvaliteten på mælkeskummet ved at vælge denne model. 

Også her kan du servere lækkert varmt mælkeskum eller varm mælk på et par minutter. Men fordi den “bare” er lavet af plastik, koster den lidt mindre - bare husk, at plastik har en begrænset levetid. 

Tekniske specifikationer på Bialetti Soft Cream mælkeskummer:

Temperatur

Ca. 65°C

Maks. kapacitet (varm mælk/kakao)

300 ml

Maks. kapacitet (mælkeskum)

150 ml

Autosluk

Ja

Farve

Sort

Strømforbrug (effekt)

500 W

Dimensioner

10 x 18,5 x 15,6#6 House of Barista Elektrisk Mælkeskummer - Rigtig god kvalitet til prisen

Med denne House of Barista elektriske mælkeskummer får du rigtig meget for pengene. I modsætning til mange andre mælkeskummere i denne prisklasse, som er fremstillet i plastisk, er denne mælkeskummer fremstillet i rustfrit stål og med nok-stick belægning. Super nem at rengøre. House of Barista mælkeskummeren er samtidig designet tidsløst og passer ind i alle køkkenener, så du vil nyde at have den stående fremme.

Mælkeskummeren kan opvarme op til 190 ml mælk og skumme op til 100 ml ad gangen. Mælkeskummeren er udstyret med en smart hældetud, så du nemt at kan hælde mælken ned i din kop. Du får super brugervenlig mælkeskummer, der laver en rigtig fin og cremet mælkeskum. Er du vild med designet, så tjek også den elektriske kaffekværn ud fra House of Barista-serien. 

Tekniske specifikationer på House of Barista Elektrisk Mælkeskummer:

Temperatur

Ca. 65°C.

Maks. kapacitet (varm mælk/kakao)

190 ml

Maks. kapacitet (mælkeskum)

100 ml

Autosluk

Ja

Farve

Sort

Strømforbrug (effekt)

500 W

Højde og diameter

20,5 cm og 9,5 cm#7 RIG-TIG Foodie mælkeskummer - Funktionel og brugervenlig

RIG-TIG Foodie-serien har en fiks lille elektrisk mælkeskummer, der matcher resten af serien. Mælkeskummeren (og de øvrige produkter) findes i hvid, sort og lyseblå. Serien inkluderer blandt andet matchende kaffekværnSingle-Cup kaffemaskine, elkedel og endda smoothieblender, så du kan få et enkelt og stilsikkert look i køkkenets barista-hjørne. 

RIG-TIGs mælkeskummer har de tre programmer, du har brug for; kold mælkeskum, varm mælkeskum og varm mælk. Mælkebeholderen har indvendig non-stick belægning, der forhindrer mælken i at brænde på og gør beholderen nem at rengøre.

Tekniske specifikationer på RIG-TIG Foodie mælkeskummer:

Temperatur

Ca. 65°C.

Maks. kapacitet (varm mælk)

230 ml

Maks. kapacitet (mælkeskum)

90 ml

Farve

Hvid, sort eller lyseblå

Strømforbrug (effekt)

550 W

Dimensioner

H 19,5 cm / Ø 9,5 cmTESTVINDER: Og vinderen af vores mælkeskummer test blev...

Testvinderen blev Jura Automatisk Mælkeskummer Hot & Cold, fordi den er i en klasse for sig selv; den scorer højt på både funktionalitet, kapacitet, design og rengøringsvenlighed - og pris. Men den er alle pengene værd, for den laver det absolut lækreste mælkeskum, vi har smagt i denne test. 

Et andet argument for, at den skulle vinde denne test, er, at vi stort set ingen reklamationer får på denne mælkeskummer. Det er med andre ord den mest driftsikre mælkeskummer, vi nogensinde har solgt.

Den er toppen af poppen og derfor også lidt i den dyrere ende, men du kan sagtens finde en, der passer til dine behov - og pengepung.


Bryg de lækreste mælkedrikke med en mælkeskummer

Den lækre, cremede mælkeskum kan ikke gøre det alene; der skal brygges en god kaffe. Det gør man (selvfølgelig) ved at bruge rigtigt lækre kaffebønner. Allerhelst friskmalede hele kaffebønner, som giver dig den mest smagfulde og aromatiske kaffeoplevelse.

Går du ikke rundt med en lille barista i maven, findes der stadig en måde, hvor du kan få de lækreste kaffedrikke - lynhurtigt brygget hjemme ved dig selv. Med en af Siemens’ kraftfulde espressomaskiner skal du bare trykke på en knap, så klarer maskinen hele kaffebrygningen - inklusive perfekt skumning af mælken.

Er du stadig i tvivl om, hvilken mælkeskummer du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os - så vil vi gøre vores ypperste for at vejlede dig i købet af din nye mælkeskummer.

Log ind for at give en anmeldelse

Del dette indlæg