Rigtig Kaffe Mount H Økologisk 500g Hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

159,95 DKK

Pris v/ 6 stk: 99,99 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 83,33 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 74,54 DKK / stk

Pris v/ 48 stk: 72,50 DKK / stk


Ref: 25B-20009
EAN: 5701115390301

Rigtig Kaffe Mount H er en økologisk kaffe med en imponerende fylde og dybe. Kaffebønnerne stammer fra Papua Ny Guinea, Sumatra og den Dominikanske Republik.

 

Du får en flot afstemt kaffe med en kraftig og fyldig karakter medium-høj syrlighed og en aroma med noter af røde bær. Eftersmagen er vedholdende og med noter af lakrids og krydderier.

 

Rigtig Kaffe Mount H er opkaldt efter Papua Ny Guineas 3. største by Mount Hagen. Byen er en vigtig turistby med sit Mt. Hagen Market og årlige Mt. Hagen Show, hvor mange forskellige Highland stammer er repræsenteret - alle iført deres karakteristiske kropsmaling og hovedbeklædninger af fjer og blomster.

 

Rigtig Kaffe Mount H er en del af vores økologiske serie bestående af økologiske bønner i verdensklasse. Projektet startede i slutningen af sommeren 2015 med udvikling af kaffeblends og blindsmagninger, for at finde de helt rigtige varianter. Vi er stolte af at kunne præsentere seriens fem forskellige kaffeblends, som består udelukkende af økologiske arabicabønner.

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

Certificering

 Økologisk kaffe

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

  Papua Ny Guinea

  Kaffe fra Papua Ny Guinea har en lav til medium syrlighed med en frisk og ren smag. Bønnerne i denne kaffeblend har træ og tobaksagtige noter.

  LandPapua Ny Guinea
  ArtArabica
  Højde1.200 - 1.900 m.
  BehandlingVaskede
  HøstApril til september

   

  Sumatra

  På den indonesiske ø Sumatra dyrkes noget af det fineste kaffe kaldet Sumatra Mandheling. Denne type kaffe er kendt for sin bløde og fyldige body, sin rige, komplekse smag og en lav syrlighed. Mandheling kaffe er opkaldt efter Nordsumatras Mandailing folk.

  LandSumatra
  ArtArabica
  Højde1.100 - 1.500 m.
  BehandlingVaskede
  HøstOktober til marts

   

  Den Dominikanske Republik

  Kaffe fra den Dominikanske Republik er typisk kendt for deres fyldige body, lette syrlighed og rige aroma. Bønnerne i Rigtig Kaffe Mount Hagen har en chokoladeagtig, krydret og delikat smag.

  LandDen Dominikanske Republik
  ArtArabica
  Højde600 - 1.500 m.
  BehandlingVaskede
  HøstSeptember til maj
  KaffestyrkeMørk
  Arabica100%
  Robusta0%
  EU Økologi mærketJa
  KaffetypeHele kaffebønner
  NoterKrydderier
  NoterLakrids
  NoterRøde bær
  OprindelseSumatra
  OprindelseDen Dominikanske Republik
  OprindelsePapua Ny Guinea
  Vægt500 g
  Ristedato18.12.2020
  Bedst før18.12.2022

  Om Rigtig Kaffe

  Rigtig Kaffe
  Vis alle produkter fra Rigtig Kaffe

  0 anmeldelser af Rigtig Kaffe Mount H Økologisk 500g Hele kaffebønner

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: