Ref: 25B-20009

- EAN: 5701115390301

 • Rigtig Kaffe
 • Rigtig Kaffe
Rigtig Kaffe Mount H Økologisk 500g

Fra

Rigtig Kaffe Mount H Økologisk 500g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage

169,95 DKK

Pris v/ 6 stk: 99,99 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 91,58 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 83,29 DKK / stk

Pris v/ 48 stk: 79,15 DKK / stk

Rigtig Kaffe Mount H er en økologisk kaffe med en imponerende fylde og dybe. Kaffebønnerne stammer fra Papua Ny Guinea, Sumatra og den Dominikanske Republik.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

Dette er hele kaffebønner

Produktbeskrivelse

Rigtig Kaffe Mount H er en økologisk kaffe med en imponerende fylde og dybe. Kaffebønnerne stammer fra Papua Ny Guinea, Sumatra og den Dominikanske Republik.

Du får en flot afstemt kaffe med en kraftig og fyldig karakter medium-høj syrlighed og en aroma med noter af røde bær. Eftersmagen er vedholdende og med noter af lakrids og krydderier.

Rigtig Kaffe Mount H er opkaldt efter Papua Ny Guineas 3. største by Mount Hagen. Byen er en vigtig turistby med sit Mt. Hagen Market og årlige Mt. Hagen Show, hvor mange forskellige Highland stammer er repræsenteret - alle iført deres karakteristiske kropsmaling og hovedbeklædninger af fjer og blomster.

Rigtig Kaffe Mount H er en del af vores økologiske serie bestående af økologiske bønner i verdensklasse. Projektet startede i slutningen af sommeren 2015 med udvikling af kaffeblends og blindsmagninger, for at finde de helt rigtige varianter. Vi er stolte af at kunne præsentere seriens fem forskellige kaffeblends, som består udelukkende af økologiske arabicabønner.

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

Certificering

 Økologisk kaffe

Tekniske specifikationer

Kaffestyrke Mørk
Arabica 100%
Robusta 0%
EU Økologi mærket Ja
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Røde bær
Noter Krydderier
Noter Lakrids
Oprindelse Papua Ny Guinea
Oprindelse Sumatra
Oprindelse Den Dominikanske Republik
Vægt 500 g
Ristedato Mount H: 22.06.2021
Bedst før Mount H: 22.06.2023

Udvidet beskrivelse

Papua Ny Guinea

Kaffe fra Papua Ny Guinea har en lav til medium syrlighed med en frisk og ren smag. Bønnerne i denne kaffeblend har træ og tobaksagtige noter.

Land Papua Ny Guinea
Art Arabica
Højde 1.200 - 1.900 m.
Behandling Vaskede
Høst April til september

 

Sumatra

På den indonesiske ø Sumatra dyrkes noget af det fineste kaffe kaldet Sumatra Mandheling. Denne type kaffe er kendt for sin bløde og fyldige body, sin rige, komplekse smag og en lav syrlighed. Mandheling kaffe er opkaldt efter Nordsumatras Mandailing folk.

Land Sumatra
Art Arabica
Højde 1.100 - 1.500 m.
Behandling Vaskede
Høst Oktober til marts

 

Den Dominikanske Republik

Kaffe fra den Dominikanske Republik er typisk kendt for deres fyldige body, lette syrlighed og rige aroma. Bønnerne i Rigtig Kaffe Mount Hagen har en chokoladeagtig, krydret og delikat smag.

Land Den Dominikanske Republik
Art Arabica
Højde 600 - 1.500 m.
Behandling Vaskede
Høst September til maj
Rigtig Kaffe
Rigtig Kaffe
Brandet Rigtig Kaffe blev skabt af os, som er passionerede kaffeelskere. Vi synes nemlig, at livet er for kort til kedelig kaffe. Derfor har vi udviklet fem nøje udvalgte og eksklusive kaffeserier. I alt har vi 28 forskellige kaffeblends fra hele verden i eget navn med hver sin historie og karakter. Rigtig Kaffes egne kaffeblends fås kun i hele kaffebønner, da du får den absolut bedste smagsoplevelse ved at anvende friskkværnede bønner. Du finder alle vores kaffer her.

Se flere produkter fra Rigtig Kaffe

0 anmeldelser af Rigtig Kaffe Mount H Økologisk 500g Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse