Vidste du: Kaffe er danskernes foretrukne personalegode

28/02 2022 : Kaffeviden
Vidste du: Kaffe er danskernes foretrukne personalegode

Danskernes yndlingspersonalegode er kaffe - og det forstår vi godt hos Rigtig Kaffe. Vi leverer kaffeløsninger, der passer til enhver virksomhed, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at sikre den gode kaffepause på arbejdspladsen. Kaffe er et vigtigt personalegode, og Rigtig Kaffe har derfor fokus på at levere den bedste kaffeløsning til virksomheder i alle størrelser. 

Gode medarbejdere fortjener rigtig kaffe

Gode medarbejdere fortjener rigtig kaffe - fra Rigtig Kaffe. Vi kan levere lige præcis den skræddersyede kaffeløsning, som jeres virksomhed har behov for. Du kan se alle vores kaffemaskiner til kontor her. Både kaffen og pleje af maskinen kan også fås som kaffeabonnement til erhverv.


Kaffe er en vigtig del af danskernes dagligdag

Kaffe er ikke kun en populær drik i Danmark, det er også et af danskernes yndlingspersonalegoder. Dette skyldes blandt andet, at kaffe har mange positive virkninger på forbrugeren - både fysisk og mentalt. Forskning viser, at kaffe øger evnen til at koncentrere sig og forbedrer hukommelse og indlæringsevne. Dette skyldes de mange naturlige stoffer i bønnerne – især koffein. Kaffe har også en væsentlig indflydelse på humør og velvære. Dette gælder både for forbrugeren selv, men også i arbejdsmiljøet generelt.

Derudover er kaffe blandt andet en god måde at skabe sociale relationer på. Når kollegaer kan nyde en velsmagende kop kaffe sammen, så styrker det arbejdskulturen og bidrager til et godt arbejdsklima. Dette er blandt andet grunden til, at kaffe er et så populært personalegode. Ledelsen kan med en god kaffeløsning vise, at de tager hånd om deres ansatte og samtidig skabe gode sociale relationer på arbejdspladsen.

Kaffe er derfor ikke kun et populært personalegode, det kan også have en positiv indflydelse på arbejdsmiljøet som helhed. Hvis du leder efter en ny kaffemaskine til erhverv eller ønsker at tilbyde jeres ansatte bedre kaffebønner, så kan du altid kontakte os. Vi har mange års erfaring med levering af kaffeløsninger og kan finde en løsning, der passer netop jeres virksomhed.

Kaffe har mange positive virkninger på kroppen og psyken. Men det er ikke blot den friske duft der har en positiv effekt, kaffe kan nemlig være med til at skabe fællesskab på arbejdspladsen. Dette ønsker Rigtig Kaffe at bidrage til med deres kaffeløsninger.

DE FEM MEST EFTERTRAGTEDE FRYNSEGODER

  1. Kaffe og te: Angivet som et favoritgode blandt 21% af medarbejderne.

  2. Bærbar pc, som kan tages med hjem og anvendes privat: 18%

  3. Frugtordning: 18%

  4. Julegave: 14%

  5. Arbejdsbeklædning: 14%

Kilde: Deloittes kortlægning af personalegoder 2016


Kaffe gør medarbejderne mere opmærksomme

Det er ikke kun danskerne, som sætter pris på en god kop kaffe. I USA blev der lavet et studie af University of Illinois, hvor det fremgik, at mennesker udfører bedre arbejde, hvis de drikker kaffe. Dette skyldes bl.a., at koffein stimulerer hjernen og dermed kan gøre din opmærksomhed bedre under udførelsen af dit arbejde.

I USA er det således blevet populært at have kaffemaskiner på arbejdspladserne, så alle kan få en frisk og velsmagende kop kaffe. Dette er også noget, Rigtig Kaffe ønsker at bidrage til i Danmark. Vi kan levere kaffeløsninger, der passer til lige præcis jeres virksomhed og de behov, som I har.

I Danmark er det ikke bare på arbejdspladsen, at der drikkes kaffe. Kaffe er også blevet et populært personalegode blandt studerende. Dette skyldes bl.a., at koffein kan øge fokus og opmærksomheden, hvilket er vigtigt i en tid, hvor mange studerende har mange ting at holde styr på.


Kaffe giver energi og mindsker stress

Kaffe er kendt for at give energi, og dette gør sig især gældende, når man drikker en varm kop kaffe. Koffein har vist sig at mindske stresshormoner i blodet og dermed kan hjælpe med at modvirke træthed.

Kaffe kan dermed være med til at få dig i gang og give dig energi på en travl arbejdsdag. På denne måde er kaffe et personalegode, som de fleste kan have gavn af. Derudover har koffein også vist sig at mindske risikoen for diabetes, Parkinsons sygdom samt Alzheimers sygdom. Kaffen fortjener altså mere ros end rygterne siger!


God kvalitet kaffe giver den bedste oplevelse

Det er ikke kun vigtigt, at jeres medarbejdere får en ordentlig kaffeoplevelse - det er også vigtigt for jer som arbejdsgiver. En dårlig kop kaffe kan sende negativ energi igennem hele virksomheden, mens en god kop gode vil skabe glæde og sammenhold blandt medarbejderne.

Der er mange fordele ved at give jeres medarbejdere en ordentlig kaffeløsning på kontoret. En af de største gevinster, når I fastholder et godt team, er den øgede motivation og arbejdsglæde hos jeres medarbejdere. Dette vil i sidste ende resultere i bedre service – til jer kunders glæde.


Erhvervslivet har brug for en god kaffeløsning

Vi har alle et forhold til den gode, gamle kaffe - og det er ikke uden grund. Kaffe er nemlig sundt, smager fantastisk og virker opkvikkende på mange måder. Derfor er det heller ikke underligt, at danskerne i høj grad forbinder kaffe med personalegoder.

Personalegoder kan være med til at øge de ansattes trivsel på arbejdspladsen. Dette resulterer naturligvis i et bedre resultat for virksomhederne. Og her har man altså som virksomhed rig mulighed for at rykke lidt på brikkerne i den positive retning - også selv om budgetterne ellers ikke lige tillader det.

Kaffe er danskernes foretrukne personalegode, og derfor kan det være en god idé at kontakte os her hos Rigtig Kaffe for at få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til jeres virksomhed. Vi har mange års erfaring med levering af kaffe til erhvervslivet, så vi ved præcis, hvad I har brug for!


Kaffetilbud og gode priser på gode kaffebønner hos Rigtig Kaffe

Det behøver ikke være svært at finde rigtig gode tilbud på de bedste hele kaffebønner - det er bare om at lede det rigtige sted. Find kaffetilbud hos Rigtig Kaffe, hvor der altid er gode tilbud på de bedste kaffebønner. Hos Rigtig Kaffe har vi altid masser af fordelagtige tilbud indenfor et bredt sortiment af bønner, sorter og mærker. Derfor vil her helt sikkert også være en kaffe, der falder i din smag - og med gode priser på kaffebønnerne kan du nemt få rykket kontorets kaffekøb op på et højere niveau.

Termokander på kontoret er en rigtig god måde at få kaffen til at holde varm længe på. Kaffe er danskernes foretrukne personalegode, og mange ser frem til det nybryggede kaffe om morgenen – i hyggeligt samvær med kolleger udenfor afdelingen, som man lige fanger i den travle hverdag.

Når det kommer til termokander, så findes der et væld af muligheder på markedet – både i forhold til størrelser og funktioner. Mange køber en termokande for at have varmt drikkevare med sig rundt, men de kan selvfølgelig også bruges til at holde kaffen varm længere, så man kan brygge større portioner ad gangen.

Log ind for at give en anmeldelse

Del dette indlæg