Delonghi/Cafetto Organisk Plejepakke

Leveringstid: 1-2 hverdage

499,95 DKK

-339,80 DKK 839,75 DKK


Ref: A2262

Delonghi/Cafetto organisk plejepakke indeholder alt, du skal bruge for at vedligeholde din Delonghi Intensa (ECAM) modellerne og BCO420/421 og BCO410/411.

Cafetto mfc green organisk mælkerens er et organisk flydende rengøringsmiddel til at rengøre mælkesteamere, mælkebeholdere og mælkesystemer på espressomaskiner.

Cafetto lod green organisk er et organisk afkalkningsmiddel, som er særdeles velegnet til espressomaskiner, kaffemaskiner og elkedler. 

 

DeLonghi kalkfilter sikrer,  at vandet er friskt, når der skal brygges. Derved undgår du en eventuel bismag i din espresso.

Kan benyttes til Delonghi Intensa (ECAM) modellerne og BCO420/421 og BCO410/411.

  • 3 x DeLonghi Kalkfilter

   Vandfilter til Delonghi Intensa modellerne, der sørger for, at du undgår bismag i kaffen. Filtret er super nemt at montere og udskifte. Husk at fortælle espressomaskinen at der er installeret vandfilter.   Kan benyttes til Delonghi Intensa modellerne

  • 1 x Cafetto MFC Green Organisk Mælkerens 1L

   Cafetto MFC Green Organisk Mælkerens er et organisk flydende rengøringsmiddel til at rengøre mælkesteamere, mælkebeholdere og mælkesystemer på espressomaskiner.

  • 1 x Cafetto Lod Green Afkalkningsmiddel...

   Cafetto lod green organisk er et organisk afkalkningsmiddel, som er særdeles velegnet til espressomaskiner, kaffemaskiner og elkedler. 

  FunktionPlejepakke

  Om Cafetto

  Cafetto
  Vis alle produkter fra Cafetto

  0 anmeldelser af Delonghi/Cafetto Organisk Plejepakke

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: