Jura J8 (EA) Piano Black Espressomaskine Inkl. Startpakke Billigst på PriceRunner
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Rigtig Kaffe er autoriseret Jura forhandler med uddannet personale og showroom med mulighed for at få demonstreret maskinerne.

Fra

Jura J8 (EA) Piano Black Espressomaskine Inkl. Startpakke

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

14.994,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
511 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.994 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 511 kr. Samlede kreditomk. 3.378 kr. Samlet tilbagebetaling 18.372 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,60%. Der er fortrydelsesret.

 • 4,3” stort og intuitivt touch display
 • Jura P.A.G.2+, som står for "Product Aroma Control Grinder"
 • Sweet Foam funktion, til den ultimative forkælelse
 • Coffee Eye, til registrering af kaffe eller mælkedrik
 • 3D bryggeteknologi - maksimal udnyttelse af aroma
 • 31 forskellige kaffespecialiteter med og uden mælk
Delbetaling
511 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.994 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 511 kr. Samlede kreditomk. 3.378 kr. Samlet tilbagebetaling 18.372 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,60%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Jura J8 (EA) er en eksklusiv og stilfuld fuldautomatisk espressomaskine med nye og banebrydende teknologier og muligheder. 

Den nye generation af den globalt populære J-linje er spækket med tekniske innovationer, som er designet til at skabe endnu mere lækker kaffe. J8 (EA) bringer helt nye muligheder og smagsoplevelser frem.

Som noget nyt og unikt er J8 (EA) udstyret med Sweet Foam funktionen. Med denne funktion kan maskinen tilberede den lækreste mælkeskum til dine drikke ved tilføjelse af sirup. Der medfølger 2 beholdere til sirup, som automatisk tilsættes i dit mælkeskum i selve tilberedningen af din drik, når funktionen er aktiveret. Sweet Foam funktionen er nem og enkel at bruge, og du får den fineste kaffespecialitet sødet med lige præcis den smagsvariant, du ønsker ved blot et tryk på én knap. 

Jura J8 (EA) er derudover udstyret med det nyeste skud på stammen af innovative Jura kværne, nemlig Jura P.A.G.2+, som står for "Product Aroma Control Grinder". Denne elektronisk styrede og højt ydende kværn monitorerer aktivt kværnens indstilling inden et produktvalg. Afhængig af dit produktvalg foreslår maskinen en indstilling, f.eks. mild eller intens. Du kan så inden selve kværnprocessen starter, via det intuitive display, vælge at indstille kværnen efter dine forudsatte ønsker. F.eks. hvis du har gæster eller såfremt du tester en ny bønne. Efter kværnprocessen justerer kværnen automatisk sin indstilling tilbage til hvileposition. Hele denne proces kaldes Aroma kontrol, da den er med til at optimere aromaen i din kaffedrik. Derudover optimeres kværnens ydeevne samt dens levetid ligeledes.

Denne maskine er ligeledes udstyret med nyheden, Coffee Eye. Som er en funktion, hvor skærmen automatisk tilpasses til de kaffespecialiteter, som er tilgængelige for det udløb, hvor du har placeret din kop. Coffee Eye er en sensor, som dermed identificerer under hvilket udløb (det dobbelte eller mælkeudløbet), du har placeret din kop og som automatisk tilpasser dit display til de kaffevarianter, som er mulige for den placering, dvs. hvis du har placeret din kop under mælkeudløbet, vil displayet vise dig de kaffespecialiteter med mælk i.

På J8 (EA) får du et stort touch display, som giver dig adgang til 4 sider af forskellige kaffespecialiteter. Touch displayet giver dig ligeledes adgang til maskinens øvrige indstillinger og rengøringsprogrammer - blot ved et tryk på skærmen. Jura J8 (EA) er en utroligt brugervenlig espressomaskine, som guider dig igennem ethvert trin - uanset om det er under brygning eller rengøring.

Denne maskine har mulighed for at tilberede op til 31 forskellige lækre kaffespecialiteter - både med og uden mælk og brygget på friskkværnede bønner. Fælles for alle drikke er, at styrke, mængde og evt. mælkeskum kan indstilles når brygningen er sat i gang. Maskinens standard indstillinger kan desuden ændres for hver drik, så din maskine er sat op til altid at lave drikkene, som du foretrækker.

Jura J8 (EA) er desuden udstyret med 3D bryggeteknologi, hvilket er den ottende generation af Juras bryggeenhed, som kan det. Teknologien fungerer ved, at vandet presses gennem bryggekammeret og gennemstrømmer den malede kaffe med jævn hastighed og på flere niveauer. Dette sikrer en maksimal udnyttelse af aromaen ved maskinens varme specialiteter.

Maskinen er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Slutteligt er Jura J8 (EA) fremstillet med en software, som aktiverer en helt ny feature kaldet intelligent forvarmning af bryggekammeret. Dette betyder, at bryggekammeret (såfremt den forudsatte temperatur er sat til høj og at der er gået mere end 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen af en espresso, cortado m.m. Dette sikrer en optimal temperatur samt en endnu bedre aroma.

Denne model giver dig desuden muligheden for WiFi kommunikation. Så er du sikret en hurtigere og mere stabil forbindelse med dit Jura tilbehør. Herudover giver WiFi Connect muligheden for at flere individuelle brugere kan være koblet op på din Jura J8 (EA) samtidigt. Du kan via WiFi både kommunikere med Juras app: J.O.E og Jura Cool Control (kræver en transmitter som medfølger maskinen).

Sweet Foam Funktion

Få den lækreste mælkeskum til dine kaffespecialiteter. Mælkeskummet tilsættes sirup i selve tilberedningen. Nemt og enkelt og du får den fineste kaffespecialitet sødet med lige præcis den smagsvariant, du ønsker.

Jura Coffee Eye

Coffee Eye er en funktion, hvor skærmen automatisk tilpasses til de kaffespecialiteter, som er tilgængelige for det udløb, hvor du har placeret din kaffekop.

Jura Product Aroma Control Grinder (P.A.G.2+)

J8 (EA) er udstyret med Juras nyeste skud på stammen af innovative kværne. Kværnen monitorerer aktivt indstillingen af kværnen og optimerer derved aromaen. Det kaldes Aroma Kontrol.

Elegant og smukt design - både indeni og udenpå

Jura J8 (EA) er fremstillet i et luksuriøst og eksklusivt udtryk, som passer flot ind i den nordiske, rene stil. Maskinen kombinerer innovative og banebrydende teknologier med State-of-the-Art design og intuitiv betjening.

P.E.P funktion

Jura J8 (EA) er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Nem vedligeholdelse

Med et integreret rengøringsprogram til mælkedelen, er rengøringen af mælkesystemet utrolig nemt. FyldJura Mælkerens Mini Tabs i den medfølgende beholder til mælkerens, tryk på det intuitive display, som guider dig og maskinen vil selv udføre en effektiv og TÜV-certificeret rengøring af hele mælkesystemet.

4,3″ Touchscreen-farvedisplay

På Jura J8 (EA) får du et stort touch display, som giver dig adgang til 4 sider af forskellige kaffespecialiteter. Touch displayet giver dig ligeledes adgang til maskinens øvrige indstillinger og rengøringsprogrammer.

Wifi kommunikation

Maskinen giver dig desuden muligheden for WiFi kommunikation. Så er du sikret en hurtigere og mere stabil forbindelse med dit Jura tilbehør. Herudover giver WiFi Connect muligheden for at flere individuelle brugere kan være koblet op på din Jura J8 (EA) samtidigt. 

Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

Jura J8 (EA) er udstyret med det intelligente Claris Smart filtersystem (Introduceret i Z6 og efterfølgende modeller). Dette filter er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

 • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
 • Maskinen kan aflæse, når et filter er opbrugt
 • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
 • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
 • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter

Afkalkning af maskinen

Vi anbefaler at bruge en kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Espresso
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cortado
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 10
Programmerbare kaffemængder Ja (15 - 240 ml)
Programmerbare temperaturer 3
Maks. Glas- & Kophøjde 15 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display type Touchskærm
Display TFT m. touch
Kværn/ indstillinger Product Aroma Control Grinder (P.A.G.2+)
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 280g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,9L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 16 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Piano Black
Serie Jura J8
Strømforbrug (Effekt) 1450 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 31,8 cm
Højde 34,8 cm
Dybde 44,6 cm
Vægt 10,2 kg
Jura
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

0 anmeldelser af Jura J8 (EA) Piano Black Espressomaskine Inkl. Startpakke

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse