• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
69 DKK 56250 DKK
Kaffedrikke
Vis mere... Vis mindre
Mælkedrikke
Vis mere... Vis mindre
Mælkebeholder
Vis mere... Vis mindre
App-funktion
Vis mere... Vis mindre
Antal kopper pr. bryg (Kaffe)
Vis mere... Vis mindre
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)
Vis mere... Vis mindre
Farve front/ kabinet
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Jura - se hele sortimentet her

Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler - se hele udvalget af Jura herunder.

Vil du vide mere om Jura? - Læs mere her.
pr side
pr side

Jura

Fuldautomatiske espressomaskiner i schweizisk kvalitet - Jura

En espressomaskine fra Jura er det absolut ypperste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner - her får man topkvalitet, funktionalitet og design for alle pengene!

Schweiziske Jura har siden 1931 produceret innovative high-end husholdningsapparater og siden 80'erne har fokus ligget på fuldautomatiske espressomaskiner af højeste kvalitet. I dag beskæftiger Jura sig ikke med andre produktgrupper, men har derimod valgt at specialisere sig i udelukkende i espressomaskinerne - både til brug i det private hjem samt til virksomheder. Jura har mange års erfaring og dermed masser af viden, til at forfine teknologien og design bag sine fantatiske espressomaskiner.

Jura-fabrikken ligger ved Jura bjergene i Schweiz, i nærheden af Basel.

Filosofien er at bygge maskiner der med et tryk giver en perfekt friskbrygget kop kaffe. Kort fortalt fokuserer Jura på disse tre elementer når de udvikler deres espressomaskiner:

Prisvindende espresso

Alt hvad der kommer ud af maskinerne skal være på højeste niveau, kort fortalt skal en espresso, der er brygget på en Jura espressomaskine kunne konkurrere med prisvindende espressobrygninger.

Easy to Use

Det skal være nemt at bruge for alle. Derfor laver Jura også kun maskiner i de to Rigtig Kaffe kategorier "Automatiske espressomaskiner" og "Fuldautomatiske espressomaskiner". Se desuden det store udvalg af Jura tilbehør, bl.a. mælkebeholdere, mælkekølere, nye mælkeslanger osv.

Design

En Jura espressomaskine laves ikke for at blive gemt væk, den skal kunne stå fremme og pynte i er hvert køkken. Juras espressomaskiner er kendte for sit stilrene og utroligt smukke ydre, og fås i mange forskellige designs, farver og størrelser - sagt med andre ord: der er helt sikkert en Jura espressomaskine til enhver smag og ethvert køkken.

Espressomaskiner til virksomheder

Jura har et bredt udvalg af espressomaskiner til virksomheder som fx kontorer, saloner, klinikker og lignende, hvor kaffen smag skal være i top, og brygningen så let som muligt. Espressomaskinerne er inddelt efter hvor mange personer de er bygget til at brygge til, hvilket starter fra mindre virksomheder med ca 5-10 brugere og løber op til virksomheder med ca 40-65 brugere.

Pas godt på din Jura maskine

Juras espressomaskiner har indbyggede afkalknings- og rengøringsprogrammer, så det er så let som muligt at pleje og vedligeholde maskinerne. Du skal blot sørge for at anvende Juras plejeprodukter, som er udviklet specielt til maskinerne.

Autoristeret Jura forhandler

Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Juras espressomaskiner og tilbehør både til private og virksomheder, og vi har uddannet personale, der sikker klar til at hjælp med alt fra valg af maskine til almindeligt brug, rengøring og vedligeholdelse.

jura_dealer.gif