BRITA AquaGusto 100 Kalkfilter

Leveringstid: 1-2 hverdage

199,95 DKK


Ref: 46-3010287
EAN: 4006387067090

Brita AquaGusto 100 kalkfilteret er en smart filterløsning til kaffe- og espressomaskiner med vandtank, som effektivt fjerner kalk fra vandet.

Kalkfilteret er en lille pude, som lægges i vandtanken på din espressomaskine eller kaffemaskine. Puden indeholder samme type granulat, som kendes fra Britas øvrige filtre, som binder kalken fra vandet - et naturligt materiale, som består af ionbyttere og aktivt kul, der hos Brita udvindes af knust kokosnød.

Til filteret medfølger en smart lille “Filter Exchange Display”, som aktiveres, når filteret tages i brug. Der sidder en lille tænd-knap på displayet og en indikator for hhv. 1, 3 og 6 måneder, som bliver rød jo længere tid, der går. Filteret skal skiftes efter max 6 måneder (eller 100 liter vand), og indikatoren vil være helt rød, når de seks måneder er gået.

Brita AquaGusto 100 anbefales til kaffe- og espressomaskiner med en vandtankkapacitet på max 1,5 liter.

  Brita Exchange Display

  Exchange displayet er en lille smart påmindelses-funktion, så du kan følge med i, hvornår filteret skal udskiftes.

  Let at anvende

  Brita AquaGusto 100 skylles igennem med vand inden det lægges i vandtanken. Det anbefales at gøre det i god tid inden espresso- eller kaffemaskinen skal bruges (fx om aftenen), da filteret lige skal igang med at optage kalken fra vandet.

  Forbedrer smagen

  En BRITA vandfilterkande filtrer vand for kalk og bistoffer, f.eks. klorin, som påvirker smag og lugt. Med filtreret vand får du det bedste ud af din f.eks. din kaffe.

  FunktionKalkfilter

  Om BRITA

  BRITA
  Vis alle produkter fra BRITA

  0 anmeldelser af BRITA AquaGusto 100 Kalkfilter

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Relaterede blogindlæg

  Andre produkter i samme kategori: