• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Brita AquaGusto 100 Kalkfilter

Brita AquaGusto 100 Kalkfilter Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

199,95 DKK

Pris v/ 4 stk: 124,75 DKK / stk


Skriv på ønskelisten

Ref: 46-3010287
EAN: 4006387067090

Brita AquaGusto 100 kalkfilteret er en smart filterløsning til kaffe- og espressomaskiner med vandtank, som effektivt fjerner kalk fra vandet.

Kalkfilteret er en lille pude, som lægges i vandtanken på din espressomaskine eller kaffemaskine. Puden indeholder samme type granulat, som kendes fra Britas øvrige filtre, som binder kalken fra vandet - et naturligt materiale, som består af ionbyttere og aktivt kul, der hos Brita udvindes af knust kokosnød.

Til filteret medfølger en smart lille “Filter Exchange Display”, som aktiveres, når filteret tages i brug. Der sidder en lille tænd-knap på displayet og en indikator for hhv. 1, 3 og 6 måneder, som bliver rød jo længere tid, der går. Filteret skal skiftes efter max 6 måneder (eller 100 liter vand), og indikatoren vil være helt rød, når de seks måneder er gået.

Brita AquaGusto 100 anbefales til kaffe- og espressomaskiner med en vandtankkapacitet på max 1,5 liter.

Brita Exchange Display

Exchange displayet er en lille smart påmindelses-funktion, så du kan følge med i, hvornår filteret skal udskiftes.

Let at anvende

Brita AquaGusto 100 skylles igennem med vand inden det lægges i vandtanken. Det anbefales at gøre det i god tid inden espresso- eller kaffemaskinen skal bruges (fx om aftenen), da filteret lige skal igang med at optage kalken fra vandet.

Forbedrer smagen

En BRITA vandfilterkande filtrer vand for kalk og bistoffer, f.eks. klorin, som påvirker smag og lugt. Med filtreret vand får du det bedste ud af din f.eks. din kaffe.

Om BRITA

Tyske BRITA har I mere end 40 år stået for konstant innovation og den højeste kvalitet i udviklingen af vandfilterløsninger. For at retfærdiggøre BRITA's høje kvalitetskrav er der både intern og ekstern kvalitetskontrol. Den uafhænge og velrenomerede tyske TÜV SÜD kontrollerer jævnligt konsistensen og kvaliteten af vandfiltre og patroner til husholdninger. TÜV SÜD certificerer fødevarestatus for BRITA vandfiltre og MAXTRA-patroner i overenstemmelse med tysk og europæisk lovgivning.


BRITA
Vis alle produkter fra BRITA

0 anmeldelser af Brita AquaGusto 100 Kalkfilter

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: