Ref: A1840

- EAN: 8012335000138

Sale!
Gaggia afkalkning 6x250 ml.

Fra

Gaggia afkalkning 250 ml 6 stk

Leveringstid 1-2 hverdage

599,70 DKK

Afkalkningsmiddel til Gaggia espressomaskinerne, indeholder 250 ml. som er nok til 1 eller 2 afkalkninger afhængig af maskinen.

 

Kan anvendes til alle Gaggia espressomaskiner

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Afkalkningsmiddel til Gaggia espressomaskinerne, Indeholder 250 ml. som er nok til 1 eller 2 afkalkninger afhængig af maskinen. På grund af det meget hårde og kalk fyldige vand vi har i Danmark anbefaler vi at man minimum afkalker en gang i måneden og at der samtidig anvendes kalkfilter.

  6 x

  Ref: 25T-2101682

  3 anmeldelser 

  Afkalkningsmiddel til Gaggia espressomaskinerne, indeholder 250 ml. som er nok til 1 eller 2...

Produktbeskrivelse

Afkalkningsmiddel til Gaggia espressomaskinerne, Indeholder 250 ml. som er nok til 1 eller 2 afkalkninger afhængig af maskinen. På grund af det meget hårde og kalk fyldige vand vi har i Danmark anbefaler vi at man minimum afkalker en gang i måneden og at der samtidig anvendes kalkfilter.

Tekniske specifikationer

Funktion Afkalkning

Udvidet beskrivelse

Sådan afkalker du din Gaggia espressomaskine

Sørg for at afkalke din espressomaskine jævnligt, på den måde sikre du en længere levetid, plus du sørger for at dit espressoudstyr hele tiden er rent og brygger derfor en bedre espresso.

 

 1. Først laver du blandingen af vand og afkalkningsvæske, de 250 ml. kan du bruge på 2 eller 3 gange, alt efter hvor ofte du gør afkalker espressomaskinen. Får du gjort det cirka hver 4-5 uge, så er det nok med 1/3 del af flasken, ellers brug halvdelen.
 2. I selve gruppehovede på espressomaskinen sidder der et lille filter, hvor der sidder en skrue i midten, denne skal du løsne, således du kan få filtret af. 
 3. Placer en kop under gruppehovedet. Det er vigtigt at du ikke har portafiltret/filterarmen i espressomaskinen mens du afkalker.
 4. Herefter tænder du blot for bryggeknappen, således vandt løber i cirka 20 sekunder, hvorefter du slukker igen.
 5. Lad espressomaskinen stå i 15-20 minutter uden du røre den.
 6. Tænd igen for brygningen i cirka 20 sekunder, sluk den og lade den vente i 15-20 minutter.
 7. Sådan bliver du ved indtil vandtanken er tom.
 8. Gør vandtanken grundigt rent og fylde den med frisk rent vand.
 9. Lad hele vandtankens indhold løbe igennem maskinen.
 10. Så er din espressomaskine klar til brug igen. Vi anbefaler at den første kop du brygger efter afkalkning den smider du væk.
Gaggia
Gaggia
Det var én mands målrettede søgen efter den perfekte espresso i 1930'erne i Milano, der fødte et af Italiens mest ikoniske mærker. I mere end et halvt århundrede har Gaggia forsynet både barer og private hjem med innovative, avancerede kaffemaskiner. År efter år skabte Gaggia smukke, tidløse produkter inspireret af dagens mode, design og kultur samt den italienske passion for "La Dolce Vita".

Se flere produkter fra Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia afkalkning 250 ml 6 stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse